Защо мъжете искат секс още на първата среща

Секс експерти твърдят, че най-голямата грешка, която една жена би могла да направи, е да си легне с мъжа още на първата среща.
Разбира се, почти на всеки се е случвало: романтична вечер, подходящо настроение, отдавна неизразходвана страст. Всичко изглежда в реда на нещата. На сутринта тръпката се е разтворила във въздуха, неловкост витае помежду ви.
Тръгвате си или пък оставате сама с един горчиво-метален вкус в устата, който ви трови живота за дни напред. Той почти никога не се обажда отново, освен при някои изключения.
Истината е, че мъжете, които се опитват да скочат в леглото с вас още на първата среща, не ви харесват истински, пише rozali.com. Тогава защо пробват, ще се запитате. Мъжете са програмирани още от най-ранна възраст да бъдат доминиращи в сексуално отношение. Те се стремят към признание от страна на себеподобните си, мерната единица за което е бройката жени, които са успели да “покорят”. Разбира се, не всички мъже са такива, а някои се променят в течение на годините.
Но трябва да сте наясно, че ако мъжът се опитва да спи с вас от първия път, значи не ви харесва сериозно.Той си прави изводи за морала ви именно от факта, че сте склонили още първия път. Това за него е безспорно доказателство, че сте готови да го направите с всеки срещнат.
Мъжете винаги ще опитват да спят с жените още на първата среща, и по-специално с тези, които не харесват или поне не харесват достатъчно. Това е в кръвта им. Ако мъжът си пада по вас и в мислите му присъствате като потенциален партньор, той ще ви ухажва. Ще ви дари с дълга, страстна целувка за лека нощ, но нищо повече. Когато мъжът е заинтригуван истински, той няма да рискува да ви отблъсне с желанието да спи с вас още първата нощ.
Разбира се, има изключения, но те не са много.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *