HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Защо още не сте срещнали сродната си душа

Много хора страдат от самотата. Понякога чувстваме, че е невъзможно да намерим човека, с когото можем да имаме нещо повече от няколко срещи.

Ние открихме, че има 7 основни причини за това. Анализирането им може да ви помогне да изградите хармонична връзка с бъдещия си любим човек и по-важното, със себе си.

1. Все още страдате, заради стара връзка.
Старите спомени само ви отдалечават от новите възможности. Сякаш някой ви слага усмирителна риза и не ви разрешава да се движите свободно. Отделете си нужното време след приключването на връзката, успокойте се и се опитайте да разберете какво наистина искате.

2. Имате нереалистични очаквания.
Някои момичета мечтаят за принца на бял кон, а някои мъже искат жените им да бъдат перфектни във всяка област. Но истинският живот и истинските хора са нещо много по-различно. Първо, фокусирайте се върху себе си. Как изглеждате? Какво може да предложите на друг човек? Той/тя ще се чувства ли добре около вас? Трябва да се знае, че принцовете се женят за принцеси. Казано по друг начин, ако се нуждаеш от човек с определени качества, опитай се сам/а да развиеш подобни.

3. Мечтаете за някой, който вече е зает.
Не си губете времето. Разбира се, всичко може да се случи и не съдим никого, но помислете за това: Може ли да си представите, че човек, способен да изневери, е вашата сродна душа? Не се самонавивайте, че сте по-добри или по-подходящи от сегашната му/ѝ половинка. Дори и да заемете мястото му/ѝ ще се тормозите от съмнения: възможно ли е да ви изневерява пък на вас?

4. Имате проблеми с доверието
„Всички са еднакви!“, „Всички искат едно и също нещо!“ Доста често чуваме това и за жените, и за мъжете. Да си признаем, има истина в тях, особено, ако продължавате да се влюбвате един и същ тип мъже/жени. Не се доверявайте да всеки срещнат човек. Но от друга страна, не отблъсквайте хората преди да сте ги опознали. Не е тяхна вината, че бившият ви е наранил. Концентрирайте се върху хората около себе си и не игнорирайте важните детайли.

5. Страхувате се от сериозна връзка.
Страховете ви строят невидима стена около вас и ви ограничават от възможността да срещнете някой нов човек. Как може да промените ситуацията? Няма бързо и лесно разрешение, но както и с предишните точки, опитайте се да поработите върху себе си: намерете си интересно хоби, излизайте по-често и не давайте сцена на негативните мисли в главата си.

6. Имате непреодолимото желание да бъдете харесвани.
Поведението на пауна да си показва опашката пред останалите животни работи в животинския свят. Но в човешкия подобно поведение предизвиква подигравки, смях, съжаление и дори раздразнение. Много подобни практики, чиято единствена цел е да ви направи харесвани, също не работят. Не робувайте на модата, ако не се чувствате комфортно. Бъдете себе си. Правилният човек определено ще го оцени.

7. Бързате твърде много.
Много хора вярват в слуха за „биологичния часовник“ и затова много хора са склонни да видят „специалния“ във всеки втори човек и буквално да го преследват. Разбира се, страхотно е, ако имате сериозни намерения. Но не бързайте да му споделяте как ще кръстите децата си на първата среща. Подобен подход по-скоро плаши дори и онези, които ви харесват много.факти.бг

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *