HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ЗА ДОБРЕ ДОШЪЛ! Пребиха зверски гурбетчия от Италия в кръчма в Бобов дол!

Гурбетчия от Джерман попадна в хирургията след побой в кръчма. Гастарбайтерът Ангел Илиев, на 33 г., се върнал от Италия за събора в родното си село и след като се видял с роднини и приятели, с които се почерпили по чашка, той отишъл в Бобов дол. Там имал роднини, които искал да види, тъй като отдавна не се е връщал в България.

Преди да ги посети, Илиев се отбил в заведение в центъра на миньорския град. На една от масите седяла компания от няколко подпийнали мъже. Още с влизането в заведението тайфата го посрещнала недружелюбно, вероятно заради внушителната му фигура на културист. Гурбетчията си поръчал питие и седнал сам на маса. Един от мъжката компания станал, уж да ходи до тоалетната, и се блъснал в Ангел. Той му направил забележка да внимава и се започнало класическо кръчмарско меле. Четирима се нахвърлили върху гастарбайтера, той успял да се измъкне, но в главата му попаднали юмруци, отнесъл и удар от счупено стъкло.

Някои от посетителите позвънили на тел. 112 и на място пристигнал екип на Спешен център. С линейка Ангел е транспортиран до Дупница. В хирургичното отделение на общинската болница му зашили раните на главата и му предложили да остане под наблюдние, тъй като получил комоцио, но той отказал и си тръгнал.

В РУП – Бобов дол е образувано досъдебно производство срещу биячите на Ангел Илиев за хулиганство и побой.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *