Refan-728×90-July-2019

За какъв мъж ще се омъжите според зодиакалния ви знак

Овен – ще сте с човек, който има същата любов към приключенията като вас и който има изключително състезателен дух. Няма да има предизвикателство, пред което да не може да се изправи и ще е неуморен.

Телец – човекът до вас ще бъде здраво стъпил на земята, ще има силна воля и ще обича хубавите неща в живота. Той ще обича да доминира, но не по груб начин. Просто винаги ще държи всичко под контрол и ще ви кара да се чувствате в безопасност.

Близнаци – половинката ви ще е добър комуникатор и ще ви забавлява. Първо в него ще ви привлече интелгентността му, а след това и факта, че с него никога няма да е скучно.

Рак – привличат ви разбиращи и чувствителни мъже, които ви карат да се чувствате сигурни и се грижат за вас. Той ще е спасителната ви скала и лесно ще си го представяте като баща на децата ви.

Лъв – човекът, с когото ще сте, ще е също толкова чаровен и харизматичен като вас самите. Той ще разбира любовта ви към вниманието и няма да ви съди. Вие двамата ще сте непобедим отбор.

Дева – трябва ви някой, който ще уважава границите ви, но и ще вкара малко креативност в живота ви. Той ще бъде много организиран и вежлив и винаги ще се държи на ниво, когато сте заедно.

Везни – вероятно ще се омъжите за друга Везна, защото няма друг така всестранно развит индивид като вас. Така ще си паснете перфектно и връзката ви ще е изпълнена с баланс и хармония.

Скорпион – падате си по мистериозни и лоши момчета. Те имат такава привлекателна сила към вас, че ви се иска да знаете още и още и между вас искрите никога няма да угаснат.

Стрелец – трябва ви партньор за пътувания и в приключенията, както и за философските дискусии, които толкова много обичате да водите.
Козирог – вие ще сте с мъж, който е много мотивиран да постигне целите си и да се развива в живота. Когато се срещнете, на първо място ще ви привлече неговата стабилност и уседналост.

Водолей – мъжа до вас ще е уникален, непредвидим и леко бунтар. Той ще ви предизвиква на всички нива да надскачате себе си – емоционално, психически и сексуално. Той ще е винаги готов да експериментира и да пробва нови неща.

Риби – до вас ще е чувствителен и емоционален човек, който ще има едновременно нужда от вас, но и ще ви помага в трудните моменти. Вие ще се допълвате така добре, че сякаш сте един и същи човек – една душа в две тела.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *