За нищо на света не изхвърляйте тези неща от дома си!

Всички знаем, че е добре от време на време да разчистваме дома си от ненужни вещи и боклуци. Има обаче неща, които е по-добре да не изхвърляме, тъй като можем да си навлечем големи проблеми! 

Много вещи са енергийно свързани с дома ни и хората, които живеят с нас. Част от предметите помагат за създаването на благоприятна енергия в жилището. Съществуват и такива, които не привличат късмета, но ако ги изхвърлите, може да ви се случи нещо много лошо! 

Коса и нокти 

Косата и ноктите не трябва да се изхвърлят просто така, защото ако попаднат в ръцете на недоброжелатели, те могат да ви направят магия, с която да откраднат късмета, здравето ви или нещо друго. 

Разбира се, че няма как да пазите вечно тези неща в дома си, не е и нужно. Просто трябва да се постараете да се освободите от тях така, че никой да не може да ги намери, например да ги опаковате много внимателно в хартия или да ги смелите старателно. 

Часовници

Часовникът е време, а да пръскате времето е забранено! Той се смята за магически предмет, който се свързва с човека и мястото, в което той живее. Часовникът поглъщат всичко добро, както и най-лошото. Точно поради тази причина не е добре да се дава на друг човек.

Смята се, че когато изхвърляте часовник, нарушавате връзката с най-близките си хора. Това може да доведе до разваляне на отношенията и сериозни скандали. Най-добре е да ремонтирате стария си часовник. Да се избавите от него е препоръчително, само когато вече не става за нищо!

Хляб

В много култури хлябът е смятан за свещена храна. Той символизира богатството и семейното щастие. Хлябът не трябва да се хвърля в боклука. Ако вече не става за ядене, можете да го надробите и да го дадете на птиците. Споделяйте хляба си, не го изхвърляйте!

Експертите като цяло не препоръчват да изхвърляте храна. Същото важи и за солта. Не се изкушавайте да я давате на заем. Ако нарушите това правило, можете да навлечете проблеми както на себе си, така и на цялото си семейство!

Портмоне

Портфейлът е място за съхранение на пари, което го прави финансов талисман. Той може да е износен и неизползваем, но това не означава, че трябва незабавно да го изпратите в кошчето. Вземете си нов портфейл и носете парите си в него, но заедно с него опитайте да носите няколко дни със себе си и стария, а след това го оставете за една седмица в дома си. Така новото ви портмоне ще може да „свикне“ с вас, а старото – да прекъсне тази връзка по най-безболезнения начин.

Когато спрете да ползвате старото, докато продължавате да го носите заедно с новото, нека в него да има една банкнота. А когато окончателно се разделите с него, преместете банкнотата в новото.  

Снимки

Можете да хвърляте снимки на които са хора, които не са ви роднини и нямат никаква връзка със семейството ви. Ако на фотографията е някой много скъп за вас човек, най-добре е да си я запазите за спомен. Дори вече да не комуникирате с него, връзката между вас няма да се прекъсне. 

Смело можете да изхвърлите снимка, на която е някой от враговете ви. В живота често с течение на времето хора, които са били наши приятели, се превръщат в най-големите ни и заклети врагове, с които се налага да живеем. Снимките на тези хора трябва да се изхвърлят. Ако и вие присъствате на снимката, в никакъв случай не трябва да я унищожавате, независимо кой стои до вас. Това води до сериозни последствия.

Ако случайно вече сте изхвърлили някое от изброените неща, не трябва да изпадате в паника! Можете да се възползвате от специалните ритуали за привличане на късмет. Дори и във Фън Шуй има няколко начина за привличане на късмет, които ще ви помогнат да неутрализирате негативните последици от необмисления акт. Успех! /jenata.blitz.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *