За нищо на света не правете това пред огледалото, за да не съсипете живота си!

Хората винаги са се отнасяли към огледалата с особено внимание и страх. Открай време се смята, че те притежават магически качества, които носят както полза, така и много вреди.

Някои твърдят, че огледалото е предмет, който съхранява информация за всички хора, които някога са се оглеждали в него.

Днес ще споделим с вас какви неща не трябва да правите пред огледалото, за да не си навлечете неприятности.

Добре е да не се оглеждате вечер, особено през нощта. През този период огледалото се превръща в истински портал, който свързва нашия свят със света на духовете. От този портал могат да премине  както злото, така и човешките души.

Най-опасното време е между полунощ и три сутринта.

Не бива да сте гневни, когато сте пред огледалото. Експертите не препоръчват също и да говорите глупости и лоши неща за себе си, както и да изтъквате недостатъците си пред огледало.

В никакъв случай не трябва да си спомняте за страданията и нещастията, защото само ще засилите злото.

Когато се погледнете, трябва да се похвалите, да подчертаете своите достойнства. Това ще ви спести куп неприятности.

Яденето пред огледалото е строго забранено. Според старо поверие, така човек изяжда здравето, интелекта и красотата си.

Не е добре да заставате пред огледалото с малко дете на ръце. Биополето му все още не е силно развито и не разполага с нужната защита срещу негативното влияние на света.

Нашите баби са вярвали, че децата са най-уязвими до 5-месечна възраст и са се опитвали да ги предпазят от всякакъв вид огледални повърхности, затова и старателно са ги покривали с плътни тъкани.  

Не трябва да заставате пред огледалото и в моменти на слабост и тъга. Ако вашите страдания и сълзи са отразени там, обитателите на оня свят ще имат възможност да използват вашите слабости. В моменти на депресия силната отрицателна енергия излиза от човека и може да се използва срещу него.

Съществува поверие, че не трябва няколко души едновременно да се оглеждат в едно и също огледало, защото лошите мисли на един от тях могат да причинят много вреди на другите. 

Особено опасни са напуканите и счупени огледала, защото когато човек се гледа едновременно в няколко отражения, енергията му започва да се разделя на няколко части.

Такава вещ е изключително опасна защото може да ви окаже много негативно влияние. А мнозина дори са вярвали, че огледалата нямат нужда дори от декоративни орнаменти и шарки.

Ако ваша снимка се отразява в огледалото, се появява коридор, през който можете да черпите жизненост и в същото време някои лоши неща да излязат през него. 

Огледало на входната врата може да донесе негативна енергия в дома ви. Най-добре е да го разположите на стената срещу нея.

По време на съществуването си старинните огледала са “видели” стотици лица от различни епохи. Те са много красиви, но и страшно опасни и е по-добре да избягвате контакт с тях.

Ако болен човек види отражението си в огледалото, заболяването му само ще се засили и лечебният процес ще се забави./jenata.blitz.bg

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *