HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

За осми пореден път REFAN е генерален спонсор на Националния мемориален крос „Стефан Попов“

С генералното спонсорство на REFAN в Пловдив за осми път стотици участници  – от малчугани в детската градина до пенсионери, учстваха в традиционния Национален мемориален крос „Стефан Попов”.

Бягащите бяха разпределени в 22 възрастови групи, но всички тичаха с еднакъв хъс. Два набора на „Локо” /Пловдив/ също уважиха събитието, организирано от щедрия дарител на школата им – REFAN.

Всички, класирали се от първо до шесто място, получиха подаръци от пловдивския козметичен бранд.

Мемориалният крос е в памет на основателя на REFAN Стефан Попов. Той създава фирмата с амбицията да покори света с магията на българските аромати. Тази негова мечта днес е реалност. Неустоимите ухания на продуктите с марка  REFAN постепенно се превръщат в български посланици на красотата, добре познати на пет  континента.

Краткият житейски път на Стефан Попов е белязан с трудолюбие, безкрайна любознателност, съпричастност към човешкото страдание и благотворителност. За неговото душевно благородство и хуманни жестове може да се каже много, но най-важното е, че те са се превърнали в семейна традиция благодарение на ентусиазма на г-н Ангел Попов, неговият син, известен с десетки  дарителски инициативи.

Той твърде млад приема предизвикателството да менажира и развива елитната козметична компания и едновременно с това се посвещава  на благотворителни каузи, воден от убеждението, че те осмислят живота и му придават достойнство. Попов-младши е наследил от баща си и пристрастието към подкрепата на спортни инициативи, които са най-прекият път  за укрепване на физическото здраве.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *