ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ 20 Г.! Кмет събра жителите на 3 села на новогодишен купон

Кметът на благоевградските села Дренково, Обел и Клисура Кирил Ивановски събра на новогодишен купон  жителите на трите населени места. Наместникът разлепил обяви, че в кметството в Дренково ще има парти и изненадал хората, които не помнят да е имало в близките 20 г. подобно общоселско събитие, при това на трите села.

Вчера още предиобед Ивановски започнал подготовката за купона, като разпалил скарата и с помощници започнали да мятат пържоли на нея. Отделно заредил трапезите с баници, погачи, салати и безалкохолни напитки, като не пропуснал да осигури и музиканти за веселбата. 40-ина души по обяд се бяха събрали, като още прииждаха на хорото и мнозина допълваха трапезата с домашни вкусотии.

Работният ден на кметския наместник започнал с контрол на разпореждането му да се извози и разхвърля по нивите оборският тор от говедарско стопанство в Дреново заради оплаквания на комшии от миризмата, а в предновогодишната си реч пожелал всички да се обединят в името на добруването. Ивановски обещал, че ще направи всичко по силите си Дренково да светне, като се прекара по всички улици осветление, не само при кметството.

Това е втората почерпка, която кметският наместник К. Ивановски дава за жителите на подопечните му села. При назначаването му през ноември отново с погачи и баници той се представил на жителите на Дренково, Обел и Клисура.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА


Кметският наместник К. Ивановски събра жителите на три села на предновогодишна веселба

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *