За тези зодии се задава седмица мечта, но за други ще е ад! Ето безценните насоки на Алена!

Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Периодът е много подходящ за нови начинания – каквото и да подхванете, бързо ще постигнете развитие. Добре ще бъде, ако преследвате конкретни цели. Ако се разпилявате в много посоки, може да изхабите енергията си напразно. Наложете си да помислите, преди да рискувате.

Телец

Щом вътрешният ви глас ви нашепва, че сте на прав път, няма да сбъркате.

Понеделник и вторник са дни за любов и удоволствия, така че споделете вълненията и преживяванията си с любим човек. Що се отнася до работата, старайте се да се разбирате с колегите и началниците си.

Близнаци
Ще добиете по-голяма яснота за целта, която преследвате. Ще вложите енергията си в действие, затова шансовете да постигнете напредък ще са добри. През втората половина на периода на дневен ред ще изскочи финансов въпрос. Все пак внимавайте, защото рискът от конфликти ще бъде повишен.

Рак
Опитайте да контролирате собствените си реакции, тъй като ще действате импулсивно и може би няма да остане време да анализирате какво точно се случва и как е уместно да постъпите. За да преодолеете конфликтните ситуации е нужно да не си правите прибързани изводи.

Лъв
Ако подхождате с уважение към хората, с които имате близки отношения и се опитвате да ги разберете, тогава бихте могли да спечелите съюзници. В крайна сметка всичко зависи от вас и вашата воля да водите диалог. Основната предпоставка за успех ще бъде ефективното общуване с подходящи хора.

Дева
Имайте едно наум при общуването – както с непознати, така и с по-далечни познати. Има вероятност някой до се опита да ви манипулира. Понеделник и вторник са дни, благоприятни за социален живот, така че не отказвайте покани за срещи и за участие в колективни мероприятия.

Везни
Ще получавате лесно съдействие от околните, за да осъществите намеренията си. Ако сте обвързани, бихте могли да разчитате на половинката си. Идните дни са благоприятни за финансите ви. Вашата дипломатичност ще ви помогне да се справите с дрязгите.

Скорпион
Ще привличате лесно вниманието на околните, а може да имате и някаква материална изгода. Ще постигате целите си по-лесно, ако се стремите към хармония и работа в екип. След сряда действайте много внимателно, когато става дума за чувства и пари.

Стрелец
Старайте се да сте по-умерени и не губете здравия разум. Преди да предприемете нещо, мислете по-задълбочено. Иначе казано, не бъдете импулсивни. Отделете време и за почивка и спокойни дейности, окобено ако се чувствате напрегнати и преуморени.

Козирог
Ще трябва да направите промяна, която не е никак лесна. Тя може да е свързана с някакви конкретни събития, но може да става дума и за вътрешна трансформация – например да надмогнете себе си в дадена ситуация. Що се отнася до работата, ще бъдете доста дейни и ще получите признание.

Водолей
Не е изключено да се изправите пред предизвикателства, най-вече в емоционален план. За да разрешите проблемите си, ще се наложи да анализирате по-дълбоко себе си. Внимавайте при общуването си с властни хора. Отделете време за почивка и хоби.

Риби
Ще ви е по-трудно, ако се разпилявате и се лутате без цел и посока. Обвързаните нека разчитат повече на половинката си. Внимавайте да не ви манипулират. Слушайте интуицията си и няма да сгрешите. В края на периода отделете време за почивка.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *