За това още се мълчи! Юксел Кадриев рухна, когато разбра

Юксел Кадриев е съсипан. Тв водещият преживява поредната драма в личния си живот. Щерка му Габриела не желае да чуе за него. Тийнейджърката избяга далече от опеката на известния си баща. Тя прекара цялото лято при майка си в Сърбия и вероятно ще се премести за постоянно там.

Габи не желае да вижда баща си. Юксел Кадриев приема много тежко решението й. Той дълго води битка в съда с бившата си съпруга Бонка за попечителството над Габи. Въпреки, че крайна сметка спечели битката, дъщеря му не желае да го вижда.

Юксел Кадриев обожава единствената си наследница и е готов на всичко за нея. Отношенията им се влошиха след поредната изцепка на тийнейджърката. Наскоро тя публикува в мрежата снимка, на която пуши трева.

Габи допълни, че това е нещо нормално и е ежедневие за нея. След като научи за това, Юксел Кадриев побесня. Той се опита да бъде по-строг с дъщеря си. Първо й спря джобните. След това я застави да спортува с него. А накрая й въведе и вечер час.

Липсата на майка определено си казва думата, шушукат колегите му из коридорите на бТВ. Въпреки опита си да вкара Габи в правия път, Юксел Кадриев не успя. И това много му тежи.

След като научила за случилото се, Бонка решила да се намеси. Оперната певица веднага се свързала с дъщеря си и й предложила да се премести при нея в Сърбия. Габи приела предложението на майка си.

Тийнейджърката отказва да се прибере у дома и по всяка вероятност ще се премести в сръбско училище, тъй като ще остане за постоянно при родителката си.

Юксел Кадриев е съсипан от решението й е готов на всичко, за да я върне при себе си, пише Хотарена.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *