За 18-та поредна година Разлог бе домакин на Киноложка изложба „Българско овчарско куче“

Мероприятието е част от празничната програма за 105-годишнината от Освобождението на Разлог. В изложбата взеха участие клубове от цялата страна, а съдии на мероприятието бяха Георги Илиев и Мая Линк. Изложбата стартира с изпълнение на Танцов състав ”Тракийче” от с. Калугерово, след което всички клубове дефилираха и показаха своите любимци.

Кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев, който преди броени дни получи приза за подкрепа на БГ производителите от сайта  kmeta.bg,  поздрави всички участници и им пожела здраве и дръзновение и след една година отново да отбележат всички заедно празника на град Разлог, част от която е и тази прекрасна инициатива, която, за радост, придобива все повече привърженици. Той награди с медали децата участници, които гордо показаха своите четириноги приятели.

Мероприятието се осъществи със съдействието на Община Разлог, а организатори са Местен клуб „Българско овчарско куче, гр. Разлог, чийто председател Боян Калоянов връчи на инж. Герчев плакет за подпомагането и развитието на кинологията в гр. Разлог.  На събитието присъства и зам.-кметът на Община Разлог инж. Венцислав Гърменов. Ккласиралите се клубове от тазгодишната киноложка изложба получиха купи и медали.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *