ЗА 70-Г.! ЮБИЛЕЙ Певицата Павлина Теова обърна в концерт промоцията на първата си книга

Нестандартна промоция на книга събра във фоайето на читалище „Н. Вапцаров“ в Благоевград близки, приятели и колеги на народната певица Павлина Теова. Дамата събра публика за промоция на първата си книга „Песента живее, докато се пее”, повод за която е предстоящата й 70-годишнина, но на представянето й повече се пя и игра, отколкото се чете.

С много любов двете дъщери на авторката се опитаха да запечатат най-вълнуващите кадри, докато редакторът Лалка Бенгюзова откри събитието с любопитни истории, включени в автобиографичната книга. „Павлина е безкрайно откровен човек, има навика да казва всичко в очите на хората, а не да говори зад гърба им, което понякога й навлича неприятности“, искрена бе в представянето Л. Бенгюзова и разказа как Павлина Теова още във 2-ри клас си пожелала да стане певица, когато на тържество в с. Черниче възрастна жена й предрекла, че на сцената може да постигне големи успехи.

Първият колега, който я поздрави с песен, бе Стоян Джельов, като разкри, че двамата са пели заедно на над 500 сцени, лидер в това отношение обаче безспорно е Елена Валеова, с която над 30 г. бяха дует.

Още при първите музикални честитки публиката скочи на крака и изви хоро, а Павлина Теова размаха кърпичка и го поведе.

ДИМИТРИНА АСЕНОВАПавлина Теова в прегръдката на Стоян Джельов приема музикалния му поздрав, минути по-късно поведе хорото

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *