Звезда от класа! Преслава обикаля Америка с луксозна лимузина

С лимузина “Линкълн” ще обикаля столицата на американския щат Джорджия, Атланта, звездата на “Пайнер” – Преслава. Добричлийката заминава след няколко дни на турне при сънародниците ни отвъд океана, а организаторите са й подготвили всевъзможни глезотии.

Преслава ще зарадва със своите хитове българите в страната на Тръмп за втори път. Първият й гастрол бе преди цели пет години, затова нашенците в Америка сега очакат с голямо нетърпение пайнерската дива.

Обиколката започва от Атланта, пише пик. Първият концерт е на 22 септември, като датата не е избрана случайно, защото точно тогава е и празникът за обявяването на Независимостта на България. Следващите две вечери Преси ще пее в Торонто и във Вашингтон, на 27 септември е в Лас Вегас, а от 29.00 до 1.10 предстоят три последователни концерта в Тампа, Чикаго и Кейп Код.

На летището в Атланта бял “Линкълн” ще очаква звездата, като той ще бъде на нейно разположение до края на престоя й в града.

Преси ще отседне в един от местните 5-звездни хотели. Звездата е поискала и асистент от организаторите, с които да се впусне в шопинг из местните маркови бутици.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *