Звездите, които не могат да живеят без хороскопи

Хората винаги са се обръщали към астролозите – в старите времена без тяхното участие не е взето нито едно важно решение и дори днес много известни личности предпочитат да се „консултират“ със звездите.

Именно затова решихме да открием представителите на шоубизнеса, които всеки ден проверяват хороскопа си.

Именно затова решихме да открием представителите на шоубизнеса, които всеки ден проверяват хороскопа си.

Анджелина Джоли

Бившата съпруга на Брад Пит отдавна е очарована от всичко, свързано с будистката астрология и философия. Актрисата и майка на шест деца има приятели монаси, които я съветват, преди да вземе съдбовно решение. Освен това Джоли внимателно е избрала датата на сватбата си с Пит, съобразявайки се със звездите. Явно този път астрологията не й е помогнала, тъй като с актьора се разведоха.

Дженифър Анистън

Още една бивша съпруга на Брад Пит е запалена по астрологията. Приятели на Дженифър Анистън твърдят, че всеки ден актрисата преглежда хороскопа си и не взима важно решение, преди да се консултира с астролога си.

Виктория Бекъм

Бившата певица от Spice Girls и настояща дизайнерка има личен астролог – майката на актьора Силвестър Сталоун – Жаклин, като и до днес следва нейните препоръки. Известно е, че Жаклин предрече на звездната двойка щастлив брак. Що се отнася до Сталоун, той просто обожава популярната си майка, защото именно нейните астро съвети му помогнаха да стане известен.

Гуинет Полтроу

Астрологията помага и на холивудската красавица Гуинет Полтроу в много тежки моменти. Тя твърди, че се допитва до астролога си за всичко, свързано с кариерата и семейството. И очевидно тази стратегия наистина работи – актрисата се чувства щастлива и не обръща внимание на завистливите хора.

Дженифър Лопес

Поп певицата взима важните решения в живота си, след като провери астрологичните прогнози. Звездата изобщо не се смущава от манията си, обяснявайки, че е по-добре да знаете предварително за бъдещи провали или да не пропуснете добра възможност. Съдейки по популярността й, този метод наистина работи.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *