Звукът на звънчето чисти дома от негативна енергия

Ако усещате безпричинно напрежение или се карате често вкъщи, вероятно имате нужда от енергийно изчистване на дома. С натрупването на негативна енергия е възможно да се появят повече спорове, чести главоболия, дори усещане за липса на уют в собствения ви дом, пише Ретро.бг.


Ако се съмнявате в силата на звука, спомнете си последния път, когато ви заболя от думите на някого. Болката от думите може да бъде много по-голяма от физическата болка. А милите думи, от друга страна, могат веднага да ни накарат да се почувстваме дори физически по-добре. Изречените негативни думи замърсяват пространството и е добре от време на време да бъдат „измивани“ от него. Един от най-ефективните начини за пречистване на пространството у дома е звукът на звънчето.

Добре е звънчето да бъде направено от мед или бронз. Звукът му трябва да бъде нежен и сладък. Според древните източни учения този звук пронизва света на фино ниво и има много благоприятен ефект. След „озвъняване“ на дома с вашето звънче ще усетите облекчение в атмосферата и ще забележите как тя сякаш става по-кристално ясна. Дори може да усетите как кожата ви настръхва. След ритуала ще привличате повече благоденствие и добри новини към себе си, близките си и жилището си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *