HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

“Здравей, България” без Виктор Николаев! Какво става с водещия

Виктор Николаев аут от ефира на “Здрваей, България” в коледното утро! Водещият на сутрешният блок явно е решил да прекара празника с роднините си, а на стола му днес седна новинарката Марина Цекова.

Красавицата обаче няма да се бори с новините през днешния ден съвсем сама. От телевизията са й осигурили екранна половинка в лицето на готвача Иван Манчев. Шефът, който е и лице на Нова телевизия, изявявайки се в “Кошмари в кухнята” и “Черешката на тортата” е сред любимите за зрителите лица, пише Блиц.

Красавицата започна усмихнато утрото на всички и обеща да замести достойно приятеля си и колега Виктор. Заедно с Богомил Грозев, Деси Банова и Виктор Манчев тя разказа как е прекарала Бъдни вечер. Най-интересна е била трапезата при Грозев, който е имал пуканки и царевица сред гозбите, дори и картофена салата. Шеф Манчев даде отлична оценка за трапезите на всеки, но не разкри какво точно е включвала неговата.

Той обаче призна, че за Коледа е получил една много интересна химикалка. “Преди много години пък получих уокмен. Тогава съм се радвал най-много. Не мога и до ден днешен да забравя колко силна емоция изпитах, а това беше преди повече от 20 години”, призна той.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *