Здравословно хранене при различните зодии

Ако не знаете, с какво да посрещате своите гости, попитайте ги какви зодиите са. Изненадващ, но факт е, че хората с определени зодии имат подобни предпочитания в храненето. Какви са хранителните навици на всяка от зодиите в Зодиака, предлагаме ви да узнаете сега:

Овен

Притежателите на горещ темперамент, обикновено с особено удоволствие се хранят с ястия, подправени с горещи сосове. Добре направена пържола, подправена със сос от червен пипер и чили е като небесна наслада за Овена.

Телец

Каквото и да яде Телецът, за него е важно храната да е вкусна и удовлетворяваща. Следователно, билковите салати и ягодовите сокове не успокояват здравословния му апетит. Салата от морски дарове в комбинация със сочен котлет ще внесе сладост на сетивата на Телеца.

Близнаци

Близнаците не ги интересува, какво се крие, пред тях на масата. Важното е да имат добра компания. Ако обаче се налага да избират между класическо домашно готвене и нещо екзотично, тогава ще изберат втория вариант.

Рак

Ракът не е равнодушен към храната, пред това да напълни стомаха си. За него е важно продуктите да са с високо качество и свежест. Раците обичат традиционната храна. Салати, борш, птици, сладкиши и майонеза – това е, което винаги предизвиква апетит у типичния представител на зодия Рак.

Лъв

За почитателите на помпозност и лукс оригиналните ястия са това, което ще зарадва и гостите и тях самите. Храната на масата им винаги трябва да е допълнена от нещо необичайно и ново. Черен дроб от младо теле, миди, филе от сьомга или карпачо на октопод. Това е, което наистина привлича вниманието на кралската зодия Лъв.

Дева

Питате се какво е най-важно за Девата по време на обяд? Девите държат на зеленчукови салати, умерено количество протеини и въглехидрати, минимум холестерол, включително пресни сладкиши. Девата се чувства щастлива и добре нахранена, когато добрата и здравословна храна е на масата й.

Везни

За истинските гурмета, родени под зодия Везни, са важни красивата презентация на храната и възможността да се насладят на нея. Най-вече Везните обожават скъпи алкохолни напитки и морски дарове, плодови смутита и витаминни салати.

Скорпион

Най-често Скорпионите имат повишен апетит. Ето, защо хранителни предпочитания са насочени да има първо, второ и десерт на масата. Тогава, за тях няма значение, дали е кюфте или юфка. Важното е, след вечеря да остане усещане за пълно удовлетворение.

Стрелец

Хората от зодия Стрелец са подвижни и нестабилни, ето, защо закуската за тях е винаги е ценна. Освен това Стрелецът обича да опитва всичко ново, дори ако става дума за жабешки бутчета. Важното е да не го е хапвал до сега.

Козирог

По правило Козирозите са привърженици на традициите. Така хранителните им навици са неспецифични. Диетата обикновено включва класически или пържени картофи, зърнени храни, кюфтета, супи, зеленчукови и месни салати. Козирогът може да опита екзотични и нетрадиционни ястия на парти, но без особен ентусиазъм.

Водолей

Представителите на зодия Водолей са новатори и експериментатори. За тях няма нищо по-скучно от традиционните ястия. В храната Водолеите дават специално предпочитание на оригинални закуски в красива порция. Изработените по поръчка сладкиши, също са в графата естетически и гастрономическо удоволствие за тези гурмета. Риба

Обикновено хранителните предпочитания на зодия Риби са свързани с това да се хранят с нещо ново. Държат не толкова на храната, колкото на това с кого се хранят и в каква атмосфера. Ако обядът е придружен от вкусно вино и лека пикантна закуска, тогава Рибите се чувстват на седмото небе от щастие.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *