Зейнеб се сгоди по сметка! Улови с халка милионерски син

32-годишната репортерка в сутрешната говорилня на Гала – Зейнеб Маджурова, готви пищна сватба с милионерския син Стоян Балевски, пише “Таблоид”.

Туркинята е на върха на щастието, след като баровецът й поднесъл най-страхотния подарък за рождения ден на 13 февруари – годежен пръстен. Същинският купон с халките и подписването в гражданското влюбените планирали за лятото – през юли или август. Пикантната новина за сватбата случайно или нарочно изпусна самата Гала в предаването си „На кафе“, когато трябваше да поздрави приятелката си Зейнеб за рождения ден, който дори съвпада с нейния.

Хубава и голяма сватба тази година ти пожелавам, Зейнебче“, изцепи се емоционално блондинката и леко сконфузи бъдещата младоженка.

Наши източници обаче обясниха, че след няколко години връзка със Стоян Зейнеб най-сетне успяла да го „върже“ с пръстен в така мечтания брак по сметка. Така блондинката си осигури безоблачен живот, гарниран с куп екстри, за които като тв водеща може само да мечтае.

Вървежният ерген явно не бързал да постави брачни вериги и предпочитал да завърши престижното си образование, което получи в Лондон, както и да инвестира повече време в семейния бизнес. Таткото на Стоян е солиден предприемач, като деловите му начинания се разпростират и зад граница. Това всъщност най-много блазнело туркинята, която, прехвърляйки трийсетака, се изплашила да не би новото поколение златотърсачки да я изхвърли от играта.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *