Земенчанин е в ареста след зверски бой навръх Сурова

Тежък инцидент  на 14 януари В Земен изясняват служители от ОДМВР – Перник . В полицията са подадени две жалби- една от потърпевши от побой и една от ответната страна.

Даниел Стоянов от градчето съобщи, че  50-годишният бивш граничен полицай Калин Кръстев е пребил до безсъзнание 45-годишният Ивайло Сергиев. Зверството продължава с нанасяне на удари и ритници по бременната му приятелка Грета, а за финал Кръстев посяга и на 16-годишния Николай, дете с доказана дислекция работещо с ресурсен учител.

Трагедията се разиграва в неделя вечер в читалището. Кръстев, който предвожда една от двете сурвакарски групи в града отива в сградата и по неизяснени причини напада Ивайло Сергиев. Пребитият мъж пада в безсъзнание на земята.Свидетел на сблъсъка между мъжете става бремената приятелка на Ивайло Грета. Уплашената жена се хвърля да помага на любимия си, но бива свалена на земята ритана и удряна от Калин. След инцидента жената е получила кръвоизлив и е в пернишката болница.

При опит да разтърве участниците в мелето е попаднал под ритниците на Калин и синът на Даниел, Николай. Момчето е с Третата жертва на разигралия се трилър е непълнолетния Николай. Даниел Стоянчев е  подал жалби до прокуратурата в Радомир. В ОДМВР – Перник са представени медицински документи от потърпевши и са снети сведения от всички участници. 50-годишният Калин Кръстев е задържан за до 24 ч. с полицейска заповед и материалите ще бъдат изпратени на Районна прокуратура – Перник с мнение за образуване на досъдебно производство.

   КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *