Зендая страда от тревожно разстройство

Зендая призна, че страда от тревожно разстройство.

Тя смята, че то е било подсилено от напрежението, на което тя подлага себе си, за да преуспее и да не прави грешки.

“Мисля, че много от него идва от напрежението, на което подлагам себе си, като искам да се справя по най-добрия начин, и да не направя грешка. Определено, още не държа това под контрол”, каза тя пред списание “In Style”.

23-годишната актриса вярва, че говоренето за психическото здраве помага симптомите да бъдат облекчени. Тя признава, че често звъни на майка си нощем и си говори с нея тогава.

“Намирам говоренето за нещо, което помага и това често може да означава да звънна на майка ми по средата на нощта”, споделя тя.

Звездата от “Спайдърмен: Далеч от дома” призна, че полседните няколко месеца са били много объркани, заради пандемията от коронавирус и протестите “Black Lives Matter”. Зендая се опитвала да не се оплаква за нищо в живота си, тъй като знае, че е щастливка.

“Опитах се да остана не само позитивна, но и благодарна. Благодарна съм за моето здраве и че съм в безопасност по време на карантината. Знам, че когато всичко това приключи, аз ще съм добре финансово, но при много хора, случаят не е такъв. Затова, всеки път, когато започна да се оплаквам, просто спирам”, признава тя.

Актрисата споделя, че ѝ e било трудно да остане креативна и мотивирана в тези месеци.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *