HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Златната зодия, на която й върви във всичко и която може да преобърне света и да постигне всичко, което е невъзможно за другите

Дали, ако си спомним минали животи няма да ни бъде по-лесно да живеем настоящия. Дали уроците, които сме научили, няма да са ни полезни и за бъдещите животи?

Може би част от причината се крие във факта, че Вселената проявява някакъв вид милост към нас. Нашите крехки умове вероятно не могат едновременно да обработват всичката информация: радост, болка, унижение, триумф, объркване, съмнения, рани, информация и др. Ще бъдем претоварени и небалансирани. Как можем да бъдем щастливи тук и сега, ако постоянно сме обсебени от миналите си животи.

Всички спомени от миналите и настоящият ни живот са дълбоко пазени за наша защита. Често пъти ние се „давим“ в тях на подсъзнателно ниво, за да можем да сравним настоящият си напредък с това, което сме представлявали в миналото. Миналите ни животи оказват влияние и върху настоящия – имате ли ирационални страхове, от които не можете да се отървете, почти внезапна антипатия към човек, с когото току що сте се запознали?

Как да надникнем в това, което се случва след смъртта или в миналите си животи?

Направете си дневник, в който да записвате всички странни и необясними истории, които ви се случват, мисли, случки, събития, сънища. Търсете това, което не можете да си обясните и малко по малко ще започнете да подреждате мозайката.

Направете си списъци с нещата, които обичате и не обичате: хора, места, периоди от живот си, от историята, храни, усещания, спомени, стилове на обличане. Разгледайте ги и вижте кои от тях можете да свържете.

Активирайте спомените с помощта на сънищата си. Преди да си легнете, помолете да видите отблясъци от миналите си животи. Дръжте дневника си наблизо, за да можете да запишете всичко, което си спомните. Може би ще отнеме малко повече време, но резултатът ще си струва.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *