„Златната“ Мадлен заряза сина на Слави Бинев, крие новото гадже

„Златното момиче“ Мадлен Радуканова има ново гадже, научи HotArena.

За момента гимнастичката не желае да разкрие неговата самоличност и той е обвит в мистерия. На няколко пъти тя само загатна за новия си любим в социалните мрежи, но така и не го е показала досега.

Според близки до нея двамата са заедно от няколко месеца. Запознали се преди Олимпиадата в Токио, но връзката им се развила едва след златния медал на Радуканова и съотборничките й.

За Мадлен това е първа връзка след края на отношенията й с Калоян Бинев. Една от най-известните спортни двойки в България се раздели през пролетта на 2020 година. Макар гимнастичката и синът на Слави Бинев да не го обявиха официално тогава, Радуканова призна няколко месеца по-късно в чат. В чат с феновете на въпрос дали има гадже, тя отговори с „Не“.

Двамата бяха заедно около две години. Връзката им започна в края на 2017 година. Бяха лудо влюбени и  подкрепяха спортни си кариери. Споделяха и една голяма мечта – медали от Олимпийските игри. Каква е причината за раздялата им не е ясно, но тя изненада мнозина писа „България Днес“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *