Златните правила за връзка с чужд мъж

Защо мъжът не се развежда, когато има гадже? Краткият отговор е, защото е умен. Не се избира между жената и гаджето – съвместяват се. Разбира се, още има старомодни жени, които искат жененото гадже да се разведе, пише trafficnews.bg. Вероятно, за да добавят към романтиката на секси връзката с чужд мъж и… и правене на салатата вечер, прането на чаршафи и други дейности за семейни. Понеже, като няма съпруга да го върши всичкото това, тогава кой ще обгрижи вашия любим глезльо…

На тези момичета – успех! На другите жени, които не са така несъобразителни, ще припомним златните правила за секси връзка с чужд мъж и без проблеми:

1. Малко от изневеряващите мъже напускат жена си заради любовницата си. Това е правило. Просто се съобразете с него и не искайте нещо, за което после ще съжалявате. И никога не говорете лошо за жена му! Тя е светицата, заради която вашето удоволствие е така запомнящо се.

2. Той вече си има всичко, от което се нуждае – жена, деца, дом, куче, вила, кола, пари, хоби. Сред които, обикновено отегчен от щастието, добавя и любовница, за да стане вълнуващ и сексът. Или изобщо да се появи. Защо искате да развалите баланса и екстаза в леглото с формалности като неговия развод?

3. Вашата връзка с него е за ваше общо забавление, не за негово само. Наслаждавайте се! Той е ваш почасово. Спре ли да е почасов, ще ви отегчи. И ще правите вечеря до фурната, в “нетърговски” вид, вместо секс в колата с него след вечеря в екзотичен ресторант. Кое искате?

4. Ситуацията е съвършена – вие имате него, когато поискате. Той вас – когато може. Или обратно. Но всеки е свободен в останалото време. Той – за отегчителния си живот, в който се чувства сигурен и мотивиран да ви намери в следващите 3 часа. Вие – за предимствата на свободата. Всъщност, вие сте в най-печелившата ситуация от тримата замесени.

5. Разводът е скъп и болезнен. Има адвокати, скандали, децата са разстроени, манипулират, той става нервен и… неспособен на любов. Драма! Не си я причнявайте! По-добре в Мароко за 6 дни.

6. Ако вашият женен приятел не може да търпи съпругата си (или по-скоро ви убеждава в това), досега да я беше напуснал, дори още преди вие да се появите. Щом досега не го е направил, значи не го иска. Няма друго. Приемете го.

7. Той ви харесва, защото сте различна от съпругата му. Ако заприличате на жената вкъщи, край на яките преживявания с жененото гадже! Така че, по това мислете и изберете коя от двете да бъдете. Не че имате избор – той жена вече има. А ако и вие имате мъж, не остана нищо, освен да сте разбиращата и изкусителна любовница. Същата, която и вашият мъж търси… във въображението си. Със сигурност.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *