Златният период за тези зодии настъпва през юли

Един от най-известните астролози на Русия Павел Глоба е готов със своята прогноза за месец юли.

В нея той посочва зодиите, които ще се радват на страшен късмет и ще жънат успех след успех в този изключително динамичен месец.

По думите му представителите на 3 зодиакални знака най-накрая ще могат да се отпуснат и заслужено да се порадват на финансовите си постъпления, част от които ще бъдат напълно неочаквани. 

Раците могат да очакват успех във всички начинания, казва специалистът. Портфейлът им ще е пълен с пари, а в семейството им ще царят мирът и хармонията. Напредък ги очаква и в работата.

Освен на късмет, който ще ги следва навсякъде, представителите на тази зодия ще се радват и на неочаквана печалба, която звездите препоръчват да използват за добри дела.

Девите също трябва да се готвят за непланирано забогатяване. Вечният проблем с парите ще отстъпи на заден план, което ще предизвика желание да експериментират и да се пробват в нови области на живота.

Астрологът казва, че не бива да се отказват от подобно желание, защото то ще им донесе благоприятен опит и късмет.

Рибите ще трябва да поработят усилено, за да получат така желания финансов резултат. Всяко усилие ще бъде зачетено и ще даде плод, уверява Павел Глоба.

Юли ще зарадва Рибите не само с финанси, но и ще им позволи да се издигнат в кариерата, пише jenata.blitz.bg.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *