Зловещи есемеси е получавал бащата на Адриан

Страшен есемес е получил бащата на отвлечения Адриан от похитителите. Тони Златков прочел потресаващо съобщение, че, ако не събере 1 милион до три дни, ще режат пръсти на сина му, с което де факто му подсказали, че скоро може да получи отрязан пръст от детето си, пише седмичник.

Преди този заплашителен есемес собственикът на “Совауто” твърдял, че не може да събере повече от 300-350 хиляди лева. Златков пращал есемеси на похитителите, в които надълго и нашироко обяснявал, че печели между 3 и 5 хиляди евро от всеки продаден луксозен автомобил и че няма възможност да събере исканите първоначално 3 милиона.

“Събери до три дни един милион и пиши. Ако не го направиш, ще отрежем пръст на сина ти”, гласял застрашителният есемес, пратен от терористите.

В петък късно вечерта Тони Златков пратил съобщение, че е събрал 690 хиляди лева, а в събота получил знак от похитителите да се приготви за предаване на парите. Самият Златков твърди, че приятели му помогнали да събере сумата, а негови близки издали, че е заложил яхтата си “Адвенчър”, с която се гордеел много.

Похитителите променяли три пъти маршрута, като първоначално го пратили на Околовръстното, след това към магистрала “Струма”, преди да го накарат да подкара колата към магистрала “Тракия”.

По всяка вероятност бандитите са следили Тони Златков, за да видят дали той е придружаван от полицаи и след като са се убедили, че е сам, му заповядали да остави сака с парите на разклона за Нови хан.

“Получихме колета, чакай сина си в следващите дни”, бил последният есемес от похитителите.

На следващия ден, около 20-30 ч те оставили Адриан на 20 км от Панчарево. Случайни минувачи качили младежа в колата си и го закарали до бензиностанция в района на Горубляне. Адриан е прибран от родителите си около 22.30 ч в неделя.

В момента домът на бизнесмена Тони Златков се охранява от частна фирма, която пази семейството от нови набези.

 Трима отвлекли сина на бизнесмена

Трима са били похитителите на Златков, твърди седмичното издание. Те били предрешени като полицаи и с маски на главите, върху които пишело полиция. След като го натикали в “Шкода Фабия”, похитителите покрили главата му с чувал. Младежът си спомня, че е бил прехвърлен на друга кола – джип, около 20 минути след като е бил отвлечен. По-късно осъзнал, че е в мазе на селска къща. Бил е прикован за леглото с метална верига и не можел да мръдне на повече от 2-3 крачки. Похитителите влизали да му оставят храна, като го карали и той да слага маска. Според спомените на Адриан, бил е посещаван от двама, които говорели лаконично – само с “Яж”, “Пий”, “Приготви се”. Единият бил нисък и широкоплещест, другият – нормален на ръст, но с доста развита мускулатура. Макар да го хранили редовно, Адриан отслабнал с 6-7 кг.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *