HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ЗЛОВЕЩО ШОУ ПО ПЕРНИШКИ! Автомобил влачи кон по пътя!

Шофьор на лек автомобил намери оригинален начин да прекара кон – като го върже за колата. Случайни пътници забелязали атракцията в Перник и веднага я заснели.

Снимката на Радой и Илиана Радкови обикаля Фейсбук и буди потрес и смях, съобщава Zapernik.com.

Перничани коментират с чувство за хумор, че това е сто и един коня. Други считат, че е тотална простотия да вържеш кон за кола и че шофьора е за затвор.

Трети пък защитават човека, чиито автомобил е със софийска регистрация, че може да не е намерил друг начин да прекара животното. Каквото и да е, това си е атракция по пернишките улици.

Междувременно този малък жител на Прослав измисли хитър начин да избегне общинските паяци, които в последно време започнаха усилено да репатрират каруци, движещи се по пловдивските булеварди, пише Trafficnews.bg.

Малчуганът директно възседнал коня, явно убеден, че животното няма как да го вдигне паяка.

И гледката заприличала на Дивия запад. Въпреки мерките на Общинската управа срещу каруците, които представляват все по-голяма опасност в засиления трафик, все още се срещат такива по големите пловдивски булеварди. Дано само примерът от Прослав да не последват и други любители на конния спорт, защото тогава ще стане още по-страшно.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *