Знаците, които подсказват, че той иска само секс

Когато харесваш някого, никога неможеш да си сигурен в началото какво иска той… Някой мъже са умели лъжци и те оплитат в мрежите си, за да получат единственото, от което се интересуват, без да ги е грижа всъщност за вас и за чувствата ви. За да не попадате в такава ужасна ситуация, редно е да следите знаците, които подсказват, че той ви иска само за секс…

Той не си държи на думата – да, той може да ви говори хубави неща в началото и после са се отрече от тях. Може да ви обещае нещо и после да не го изпълни. Целта му е да ви “излъже” и да ви вкара в леглото. Това е всичко за него.

Външният вид – той забелязва само това как изглеждаш. Мъжете, които искат връзка, биха ти правили комплименти за интелигентността, чувството за хумор или принципите. Тези, които искат само секс обаче ще се съсредоточат само върху външния ти вид. Интимно – разговорите винаги стават интимни. Независимо от това как започва диалогът, той винаги завършва по един и същи начин – с обсъждане на сексуални подробности. Между редовете – такъв мъж никога няма да ви попита как е минал деня ви, защото той не се интересува от вас, не се интересува от личността ви. Той се интересува от плътските удоволствия , които може да му доставите и нищо повече…

Без прелюдия – срещите ви винаги са на по пица или директно у вас. Мъжете, които се интересуват от личността ти, ще искат да те покажат на света или да правите заедно нещо интересно извън дома. Останалите обаче не виждат смисъл от подобни прелюдии. 

Секс и само секс – мъжете, които искат само да спят с теб ще се разсърдят ако им откажеш секс. Джентълмените, стремящи се към връзка, няма да направят драма от това, че си им отказала интимност.  Направо в спалнята – Това е първото, единствено и най-далечно място, до което ще стигнеш с такъв мъж. Сериозният мъж ще иска да чуе как е минал денят ти, да поговорите или просто да прекарате време заедно. Мъжете, които искат само секс обаче, нямат нужда да слушат какво си правили днес на работа Към целта – любовната игра винаги е кратка. Мъжът, който те харесва, ще иска да достави удоволствие както на теб, така и на себе си. Другият тип мъже обаче не виждат нужда да се грижат за твоя оргазъм.

Закуска в леглото? – Този тип мъже никога не остават за през нощта. Колкото и да му е трудно от чисто практична гледна точка, мъжът, който иска само секс, ще си намира хиляди извинения – работа рано сутринта, планове с приятели или със семейството, но никога планове с теб. 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *