Знаците, които показват, че не си негов приоритет според зодията

Чудиш се дали той си мисли за теб, дали ти си първият му избор, или въобще фигурираш в приоритетите му? Спри с търсенето на отговори, защото ние ще ти ги дадем още сега. Открий своята зодия и провери:

Овен

Той сам избира кога да ти отговори. Виждаш, че е в социалните мрежи, но ще те излъже, че е бил много зает, ако подхванеш темата. Просто винаги ще си намери извинение.

Телец

Била си в апартамента му стотици пъти, но така и все още не си се запознала с родителите му. Не сте ходили по ресторанти или на други публични места. Изглежда, сякаш не желае да го виждат с теб и те крие.

Близнаци

Когато си с него, той постоянно цъка на телефона си. Обръща повече внимание на хората, с които си пише, отколкото на теб. Очевидно има и други, които се борят за вниманието му.

Рак

Разговорите ви са повърхностни. Никога не пита за неща, които си му казала, че са се случили или предстоят да станат реалност. Не помни малките и важни за теб неща.

Лъв

Когато сте сами, винаги се държи очарователно. Когато не сте се виждали отдавна, и той не направи първата крачка да те потърси. Явно може и без да те вижда.

Дева

Чака до последната минута, за да започне да си прави планове с теб. И срещите ви винаги са такива – нищо по-различно или импулсивно.

Везни

Ти си винаги първата, която му пише, ти планираш кога да са вашите срещи, а той бездейства. Иска вниманието ти, но не дава нищо в замяна.

Скорпион

Пише ти само след полунощ. Не можеш ли да се досетиш, че иска едно-единствено нещо от теб…

Стрелец

Той все още се държи, сякаш е необвързан. Приема те просто за приятелка, макар да сте правили неща, които приятелите обикновено не правят…

Козирог

Изведнъж изчезва от живота ти, а когато най-малко очакваш, се връща. Приеми, че просто непостоянството е неговото второ Аз.

Водолей

Комуникирате си само чрез чатове. Разговорите ви не са цялостни и често ти отговаря само със снимки или емотиконки.

Риби

Той е развалял плановете ви повече от веднъж. А в случаите, в които се появява на срещите ви, винаги закъснява доста. Сигурна ли си, че искаш да продължиш да бъдеш с него?

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *