Знаците, които показват, че си готова за сериозна връзка

Логично е, когато харесвате някого, да искате нещата между вас да се получат и отношенията да се задълбочат. Дали обаче сте готови за сериозна връзка или просто искате такава. Дали представите ви отговарят на реалността. Нека проверим.

1.Онова, което получавате, просто не ви стига – вероятно сте в обща компания, флиртувате и се забавлявате заедно. В даден момент обаче се разделяте, всеки се прибира обратно и се вглъбява в своите ангажименти.

Тогава усещате, че времето, прекарано с вашия човек, просто не ви стига. Искате гушкане, мили думи, романтичен филм у дома. Имате желание да опознаете човека още повече и да най-важното – да бъдете единствената, която той желае да опознае.

2.Знаете какво искате – не мислите хаотично, а си поставяте цели. Виждате бъдещето си ясно и го виждате с човек до себе си. Искате сериозна връзка, в която ще имате на кого да се опрете във всеки момент.

3.Искате го заради самия него – той е умен, красив, с чувство за хумор и висок интелект. Сякаш сте уцелили десетката! Противно на мненията на околните обаче, вие искате този човек заради неговите качествата и неговата душа, не заради чуждото мнения, не заради завистта, която ще изпитат мнозина, щом ви видят заедно. Не гледате на него като трофей, а като на човек, с който желаете да създадете сериозни отношения.

4.Сърцето и интуицията ви са на едно мнение – може би за първи път ще бъде така. Моментът, в който и разумът, и сърцето казват, че трябва да последвате този човек, е моментът, в който ще осъзнаете, че сте готови за сериозна връзка.

Нямате нужда от щури събирания, флиртове и мимолетни връзки, искате нещо по-стойностно, което да ви донесе истински емоции, които остават за цял живот. Мислите за него като за човек, с който искате да създадете незабравими спомени и с който да бъдете неразделни.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *