Топ теми

Значителни промени очакват 5 зодиакални знаци през юни

Промените в личния живот на хората няма да се случат сами, а най-заради факта, че нещо ще се промени в световен мащаб.

15 юни квадрат САТУРН – УРАН Най-точният аспект ще бъде в началото на деня на 15 юни. Въпреки че промените ще бъдат големи, те няма да засегнат всички. Например човек, който не се занимава с интернет и не пътува в чужбина, е малко вероятно да почувства промяна в тези области. Но тези, които работят в интернет или чийто попада в програмата за обновяване, ще усетят много новостите. Квадратът на Сатурн с Уран показва неизбежността на обновяването и същевременно трудностите, с които хората ще се сблъскат в хода на промените поради липсата на материална база за лесно, безпроблемно обновяване.

Например, компанията ще инсталира нов софтуер и старите компютри няма да го поддържат. Или наемателите решават да направят основен ремонт на къщата, но няма да има достатъчно пари за необходимите подобрения. Не е нужно, обаче, да се задържа промяната. Светът трябва да се промени и ние трябва да сме в крак с него. Не се страхувайте от препятствия: Сатурн казва, че хората, които са достатъчно търпеливи, ще се справят с всичко. Пред промени ще бъдат изправени хора, чийто личен хороскоп резонира с аспекта. Но освен това има няколко знака, които са по-склонни да претърпят значителни промени.

Това са ТЕЛЕЦ, КОЗИРОГ и ВОДОЛЕЙ. Продължаващите глобални събития ще засегнат основните области на живота: работа, бизнес, пари, място на пребиваване, семейство, място сред хората, авторитет, тяхната репутация, външен вид, житейски цели. На 13 юни, Венеро-Уранският секстил ще създаде условия за бърза и положителна промяна. Ще имате късмета да сте на точното място в точното време, за да се зарадвате на нещо, да се забавлявате, да направите нещо приятно, да получите пари или да срещнете любов. Аспектът може незабавно да промени неприятните обстоятелства в любовта или парите в успешни. Например случайно се озовавате на място, на което не сте отивали, и се срещате с човек, който харесвате отдавна. Или изведнъж ще получите много необходим артикул точно сега като подарък. Най-щастливите да бъдат приятни изненади на Телец, Везни и Раци.

ТЕЛЦИТЕ имат късмет извън дома, когато случайно попаднат там, където не са планирали, спонтанно отиват в магазина, на гости, на открита лекция. Ще бъдат водени на приятни срещи и запознанства.

ВЕЗНИТЕ ще има късмет на работа. Изведнъж ще се развие най-доброто приятелство с влиятелен човек или бизнесът ще даде непланирани доходи.

РАКЪТ ще има късмет по въпросите на красотата, модата и изкуството. МАЛКИ ПРОМЕНИ ПРЕЗ ЮНИ В дните, когато Луната прави аспекти с Уран, нещата няма да вървят по план. Малките домакински и ежедневни дела няма да вървят по план. По-добре е да не правите планове за деня: пак няма да направите това, което сте замислили. В добрите дни промяната ще бъде добра и случайните обстоятелства ще работят във ваша полза. В лошите дни няма да имате късмет за дребни неща.

Щастливи дни: 2, 12, 17, 25 и 29 юни. Лоши дни: 7 юни, 14, 21 и 27 юни.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *