Зодиакални лидери: Kой е роден да ръководи според астролозите

Да станеш лидер, ако имаш всички способности за това, е по-лесно, отколкото за тези, които са напълно лишени от лидерски качества. Астролозите вярват, че всички знаци на зодиака са разделени на три групи: лидери, неутрални и последователи.

Към лидерите принадлежат 4 знака на зодиака.

1. Овен Най-мощният знак, който има способността да покорява хората, да ги вдъхновява с чувства, да управлява техните емоции. Овните са страхотни в политическата сфера.

2. Лъв Много ярък знак, който знае как да направи правилното впечатление. Той обича да бъде модел за подражание, харизматичен, има способността да убеждава.

3. Скорпион Хората, родени под този знак, са много силни, макар и не твърде забележими. Но те са най-уважавани и най-често хората се консултират с тях.

4. Стрелец Представителите на този знак трябва да отидат в рекламата, маркетинга, търговията – там те ще бъдат най-успешни. Стрелецът знае как не само да води, но и да убеждава хората, че имат нужда от това или онова. В продажбите и рекламата тези хора са просто незаменими, те знаят как да печелят пари перфектно.  Следващите знаци са неутрални по отношение на лидерството.

1. Близнаци Този знак не се стреми към лидерство, няма такава нужда, но по принцип те стават добри лидери. Като цяло Близнаците застъпват равенството, тази идея им е по-близка от подчинението. Агресивните методи, натрапчивата реклама не са за тях.

2. Телец Представителите на този знак изобщо не обичат да командват и не се стремят да поемат отговорност. Най-удобно им е да правят бизнеса си, без шефове и подчинени.

3. Рак Хората, родени под този знак, не се разбират лесно с хората, така че е трудно да ги водите. Те изобщо не са отборни играчи, те се опитват да правят всичко сами. Ако се нуждаят от повишаване на заплатата си, те ще отидат и ще поискат за себе си. Други не ги интересуват.

4. Дева

Този знак понякога се старае да се пробва за лидерска позиция, но това рядко се оказва нещо интересно. Те нямат влияние върху хората. 

5.  Козирог Козирозите обикновено вървят право напред, но не защото са родени лидери. Те са търпеливи, вървят към целта ясно и твърдо, като танкове. Но едва ли ще успеят да водят хора.

 Тези 3 знака повече ги ръководят, отколкото те да водят

1. Везни

Този знак в живота си взима трудните  решения за дълго време. Рядко се решават на нещо без външен съвет. Лесно е да им въздействате, особено ако влезете в кръг на доверие, но те не знаят как да влияят на другите. 

2. Водолей Любознателни и вечно търсещи нови неща, Водолеите също често се оказват под влиянието на хора, които знаят как да привлекат вниманието. Лесно е да убедиш хората в такъв склад да си купят нещо, да се срещнат с някого. Това не винаги е добре за тях.

3. Риби Емпатичните и нежни Риби са чувствителни към всичко, което докосва душата им. Рибите често се заблуждават, особено от хора с добри психологически способности. Те просто не знаят как да мислят негативно за никого и затова попадат на различни уловки.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *