Зодиите, които винаги крият нещо

Всеки от нас крие нещо от другите или поне се опитва да го направи. Някой никога не признава липсата на самочувствие , някой крие доброто им сърце, а някой предпочита да крие реалния си доход.

Овен

Овенът често крие чуждото влияние върху съзнанието си. Те упорито се правят, че са напълно независими и че не могат да бъдат контролирани. Представителите на тази зодия са много податливи на външни влияния и не могат да устоят на хора, с които са тясно свързани, както и на искрено уважавани и възхищавани.

Телец

Телецът е склонен да крие подробностите от личния си живот. Дори с близки приятели те рядко обсъждат случващото се на любовния фронт и не афишират чувствата си. Ако представителите на семейството на тази зодия имат афера, те се опитват да  скрият това добре.

Близнаци

На пръв поглед изглежда, че Близнаците не крият нищо. Това обаче не е така. Ако се ровите по-дълбоко, се оказва, че всичко, което представителите на тази зодия показват на света, е чист фалш и фалшификация.

Рак

Раците крият всичко, което могат, от другите. Те правят това, за да не ги дразнят, да не навредят. Представителите на тази зодия внимателно защитават личния си живот, семейството си и дома си от любопитни очи.

Лъв

Лъвовете крият неувереността в себе си и липсата на знания и умения, необходими в даден момент. Те с ентусиазъм хващат всеки непознат бизнес, който им се предлага, така че да не бъдат заподозрени, че не знаят нещо или не могат.

Дева

Девите са склонни да крият своите амбиции. Предпочитат да не ги рекламират, а да ги задоволяват тайно, без да привличат вниманието на състезатели и други лица, интересуващи се от това представителите на тази зодия да се провалят. Освен това Девите често крият истинските си чувства, мисли и отношение към определен човек от другите.

Везни

Везните внимателно крият своите грехове и страсти от другите. Те се страхуват толкова от осъждането на някой друг, че предпочитат да обградят с плътна завеса на тайната всичко, което не е морална норма и може да бъде подложено на порицание.

Скорпион

Скорпионите крият истинските си намерения. Всичко, което казват на другите, обикновено е просто разсейване и слабо отражение на това, което всъщност ще направят. Представители на тази зодия крият плановете си, за да не загубят своите помощници.

Стрелец

Умишлено Стрелците не крият нищо, те са готови да отговорят на всякакви въпроси, спокойно да обсъдят всичко, което интересува събеседниците им, а понякога дори са откровени за ужас.

Козирог

Козирозите често крият реалното си финансово състояние. Освен това те рекламират големи доходи много охотно, но ако всичко не е много добре с парите им, те биха предпочели другите дори да не знаят за това.

Водолей

Водолеите крият безразличието си към хората. Те успяват да се преструват толкова майсторски, че околните дори не осъзнават, че Водолеите просто извършват социален ритуал и не пропускат всичко, което правят, през сърцата и душите си.

Риби

Рибите крият вътрешните си чувства, болка, страхове и фобии. Колкото по-лоши са, толкова по-широко се усмихват и толкова по-нежно общуват с другите.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *