Зодиите, които имат проблем с обвързването

Обвързването е сериозен проблем за някои хора. Толкова голям, че може да прерасне и в проблем с привързаността. Така онова, което е изглеждало като лесна и успешна връзка, може да се превърне в задушаващ, обвързващ договор. Това не е непременно страх, а колебание, което може да продължава да расте.

За някои хора привързаността може да изглежда страшна, защото са имали горчив опит в миналото.

На други обаче цялостната идея за обвързване не им харесва, намират я скучна или глупава. А трети вероятно просто не се чувстват готови за подобна стъпка.

Ако се обърнем към хороскопа, той може да подскаже кои зодии имат проблем с привързаността и обвързването. Ето и зодиите, които най-често ги избягват.

Овен

Родените под знака на Овен винаги търсят нещо ново, бързо и забавно. Те не обичат еднообразието и липсата на динамика. С подобно мислене и отношение, за тях е лесно да преодолеят привързаността.

Чувстват, че ако се привържат, ще се отегчат.

Представителите на тази зодия трябва да имат предвид, че привързаността невинаги означава монотонност. Животът може да бъде интересен и без да се променя непрекъснато.

Близнаци
Близнаците са нерешителни. Те винаги мислят за нещо ново и вълнуващо, а непрестанното мислене може да бъде претоварващо. Начинът, по който най-често се измъкват от тази ситуация, е като пренебрегнат нуждата от вземането на решения.

Привързаността и обвързването за тях са крайно решение, нещо като последен договор. Те не бива да забравят обаче, че решенията могат да бъдат променени и те имат пълен контрол над живота си.
Дева
Девите премислят всяка възможна опция и сценарий. Те искат да се уверят, че разполагат с необходимите инструменти и умения, за да са готови да се справят с всичко.

Проблемът е, че когато анализират прекалено, те разубеждават самите себе си от това да се привържат към някого. Независимостта също не помага на обвързването и привързаността.

Девите трябва да знаят, че животът е неочакван и разхвърлян. Няма начин да са подготвени за всяка възможна развръзка.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *