Топ теми

Зодиите, които са най-склонни към напълняване

Едва ли има човек, който да не обича да се поглези с нещо вкусно. За съжаление, повечето хора съжаляват жестоко след това, защото всичко се отразява на фигурата им. 

Оказва се, че омразните излишни килограми са не само резултат от преяждане или лоши гени, но и дар от Звездите. 

Само няколко късметлийски зодии са получили възможността да похапват колкото им душа иска и това да не се отрази по никакъв начин на външния им вид.

Останалите във всяка по-трудна ситуация опитват да намерят утеха в храната. А това, за съжаление, се отразява по най-лошия начин на фигурата им. 

Те са предразположени към напълняване и често страдат от наднормено тегло.

Овен 

Страстният Овен обича да командва и желае всичко да се случва така, както иска. Ако плановете му се провалят по някаква причина, той поема по пътя на самоунищожението и намира утеха само в храната. За броени дни той може да качи доста килограми. 

Телец

Телецът е истински чревоугодник и никога няма да откаже вкусна храна. Дори и някой да му намекне, че е понадебелял.

Ако любим човек му каже, че трябва да се погрижи за себе си, да започне да се храни здравословно и да свали някой друг килограм, Телецът ще се обиди. И заради голямата си упоритост ще започне да се тъпче още повече.

Рак

На Раците често не им достигат морални сили, за да се справят с проблемите, които животът им поднася. Те са много чувствителни и често търсят утеха в храната. А когато се сблъскат с някоя неприятност, хладилникът се превръща в техен верен съюзник, утеха и спасение.

Везни

Везните винаги обмислят и претеглят всичко. Това обаче не се отнася за храната. Ръката им сякаш сама посяга към вкусните ястия.

Представителите на този знак не знаят що е умереност – нито когато става дума за храна, нито за харчене на пари. 

Стрелец

Буйните Стрелци не познават граници.  Понякога губят енергията си напразно, а понякога оставят всичко на самотек, предпочитайки да се отпуснат и мързелуват до последно. Точно в такива случаи храната се превръща в най-добрия им приятел.

Риби

Рибите са най-чувствителният и предразположен към депресия знак на Зодиака.

Когато решат, че всички са ги изоставили и Съдбата няма милост към тях, започват да лекуват мъката си с вкусна храна в неограничени количества! 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *