Зодиите, които са склонни да качват килограми

Едва ли има човек, който да не обича да се поглези с нещо вкусно. Много хора съжаляват по-късно, защото всичко се отразява на фигурата им. Оказва се, че излишни килограми са не само резултат от преяждане или лоши гени, но и дар от Звездите. Само няколко късметлийски зодии са получили възможността да похапват колкото им душа иска и това да не се отрази по никакъв начин на външния им вид.

Останалите във всяка по-трудна ситуация опитват да намерят утеха в храната. А това, за съжаление, се отразява по най-лошия начин на фигурата им. Те са предразположени към напълняване и често страдат от наднормено тегло.

Овен

Страстният Овен обича да командва и желае всичко да се случва така, както иска. Ако плановете му се провалят по някаква причина, той поема по пътя на самоунищожението и намира утеха само в храната. За броени дни той може да качи доста килограми.

Телец

Телецът е истински чревоугодник и никога няма да откаже вкусна храна. Дори и някой да му намекне, че е понадебелял.

Ако любим човек му каже, че трябва да се погрижи за себе си, да започне да се храни здравословно и да свали някой друг килограм, Телецът ще се обиди. И заради голямата си упоритост ще започне да се тъпче още повече.

Рак

На Раците често не им достигат морални сили, за да се справят с проблемите, които животът им поднася. Те са много чувствителни и често търсят утеха в храната. А когато се сблъскат с някоя неприятност, хладилникът се превръща в техен верен съюзник, утеха и спасение.

Везни

Везните винаги обмислят и претеглят всичко. Това обаче не се отнася за храната. Ръката им сякаш сама посяга към вкусните ястия. Представителите на този знак не знаят що е умереност – нито когато става дума за храна, нито за харчене на пари, пише блиц. 

Стрелец

Буйните Стрелци не познават граници. Понякога губят енергията си напразно, а понякога оставят всичко на самотек, предпочитайки да се отпуснат и мързелуват до последно. Точно в такива случаи храната се превръща в най-добрия им приятел.

Риби

Рибите са най-чувствителният и предразположен към депресия знак на Зодиака.Когато решат, че всички са ги изоставили и Съдбата няма милост към тях, започват да лекуват мъката си с вкусна храна в неограничени количества!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *