Зодиите, които се връщат при бившите

Невъзможно е да влезеш в една и съща река два пъти и да изградиш една и съща връзка два пъти. Кой пък казва, че това правило винаги важи. Ето кои от зодиакалните знаци нямат нищо против да се върнат към бившия?

Овен

Овните се завръщат, защото се интересуват от бившите. Но какво се случва в живота на човек, когато той си отиде? Ами ако бившият им любим наистина е установил нещата без тях? Това ги плаши, те искат да бъдат единствените. Овните просто не оставят истинска любов, следователно няма да им се налага да се връщат.

Представители на зодия Овен с радост се връщат към светли, смешни, лесни отношения, които им доставят много радост и щастие. В онези връзки, които им се струват недовършени, от които самите те се връщат, за да завършат сценария и да изживеят това, което са изживели по-рано. Понякога просто си отмъщават, но това се случва по-рядко.

Рак

Те са много сантиментални и дълго време не могат да преодолеят болката от раздяла. За тях краят на една връзка е огромен проблем, мъка и сълзи. Жените от този зодиакален знак страшно много се страхуват от самотата, затова винаги са готови да се върнат към някоя от предишните връзки. Там в края на краищата всичко вече е ясно. Понякога се сближават с бившия дори много години след раздялата.

Мъжете от зодия Рак могат дълго да молят бившата им да се върне при тях. Те обожават трагедията, умират от чувства и емоционални изблици. Освен това такива мъже могат да имат нови отношения, но не са против да се върнат към старите. Основното е да бъдат приети и никога да не си спомнят за миналото.

Дева

Девите често са приятели с бившите, особено с тези, които са ги напуснали. Те мечтаят да си възвърнат старите чувства и емоции. Липсва им онова, което е останало в спомените. Понякога дори не могат да си спомнят нищо за връзката, но им се струва, че е била идеалната. Представителите на зодия Дева често си фантазират как прекарват времето си с бивши партньори. Проблемът е, че най-често не са взаимни. За тях е много трудно да се сближат хората и да забравят всичко лошо. Често и не умеят да се концентрират над доброто.

Девите могат да спрат да изграждат отношения в настоящето, защото са се потопили в мечтите по бившия си партньор. Отклонявайки се по този начин от реалността, те вредят на себе си. Връщат се, но носят в себе си гняв за миналото.

Стрелец

Стрелец е сантиментален, но в умереност. Представителите на тази зодия се връщат при бившите не защото много ги обичат, а защото просто няма при кого да отидат. Ако те са били виновни за раздялата, тогава връщането им отново няма да е трудно.

Стрелецът може да се появи на прага на бившата в ролята на приятел, да се опита да установи приятелски контакт и плавно да намекне за възможността за редовни сексуални отношения. Понякога те имат достатъчно интимност с бившите, че отношенията изобщо не са им необходими.

Ако Стрелец напусне семейството – няма да страда. Той ще се опита да изгради ново, но щом изгори отново, пак ще се опита да се върне при бившата си жена и децата. Струва си да бъдете предпазливи. Ако Стрелецът се е завърнал, това не означава, че той ще остане завинаги. Може да напусне семейството много пъти, да се промени и да се връща. Смята, че това е негово пълно право.

Жената Стрелец се връща при онези мъже, които правят живота й комфортен. Тя може да си тръгне, без да обмисля последствията и да се върне, когато разбере, че връзката наистина е щастлива. Тя дълго ще търси вниманието на бившия си партньор и ще успее.

Риби

Рибите много често искат да върнат миналото. Мечтаят по изгубена връзка и търсят начини да отмъстят. Когато обаче имат тази възможност, не бързат да си тръгват. Отмъщението е отмъщение, но без да разваля отношенията. Много Риби молят бившия си за среща само за да го видят. Те се нуждаят от емоционална връзка с него. Готови са да простят предателство само за да са отново близо до бившия.

Жените често изпитват чувство за собственост към мъжа. Те не искат да го споделят с никого и такава ревност и авторитет ги карат да се върнат към онези отношения, в които няма да се случи нищо добро.

Мъжете от този зодиакален знак често се връщат в семейството след изневяра. Те се нуждаят от емоционалните изблици, които им дава тяхната любовница. От все сърце обаче се стремят към съпругата, която за тях се е превърнала почти в родна личност. Такива мъже често живеят в две семейства, защото не могат да направят друго.

Мъжете лесно могат да се върнат в семействата си след много години. Те забравят всички недостатъци, всички проблеми, които съпътстват тази връзка. Връщането към стара връзка е по-лесно за тях, отколкото изграждането на нова.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *