HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Зодиите преди и след секс

Поведението на представителите от различните зодиакални знаци преди и след секс понякога е в двете крайности. Вижте как съблазняват и какви са първите им думи след секс.

Овен

Преди секс:

Съблазняването на Овните е бързо и сигурно. Те обичат да правят първия ход, да са директни, а резултатите почти винаги са в тяхна полза. Обичат целувките и ако им харесат ще си поискат и нещо повече, дори на първа среща.

След секс: Добре беше, нека го направим отново!

Телец

Преди секс:

Телците съблазняват с меки думи, ласки и щедри жестове. Те определено не са скъперници и във времето, в което ухажват, а и след това, не пестят средства за романтични изненади и подаръци. Умеят да използват тембъра на гласа си, който гали като кадифе.

След секс: Трябва ли да правим секс в различни пози тип Кама Сутра?

Близнаци

Преди секс:

Близнаците са силно привлечени от хора тип експерти. Обичат да разговарят на интелектуални теми и в разговор да вкарват чувството си за хумор. Приповдигнатото им настроение, романтизмът и начинът, по който умеят да използват красотата на думите, са техни тайни оръжия за съблазън.

След секс: Виждал/а ли си ми телефона?

Рак

Преди секс:

Стилът на съблазняване на Раците е мек и грижовен. Целувките и сълзите често са прелюдия към секса. Раците са чувствителни романтици и обичат да правят малки изненади на обекта на тяхното желание. Именно така печелят в любовта.

След секс: Кога ще се оженим?

Лъв

Преди секс:

Представителите на зодия Лъв не се нуждаят от много време и усилия, за да съблазнят някого. Те ловко използват своите чар и неустоимост и преди жертвата да се е усетила, вече е попаднала в леговището на Лъва.

След секс: Не бях ли фантастичен/ фантастична?

Дева

Преди секс:

Стилът на съблазняване на Девите и изискан. Те знаят как да накарат някого да се отпусне, подавайки му чаша с приятна напитка и отдават времето си за дълбоки разговори, в които проявяват разбиране.

След секс: Да го направим още веднъж преди да сменя чаршафите.

Везни

Преди секс:

Съблазняването за Везните е втора природа. Те умеят да играят с усмивката и погледа си. Освен това са и отлични слушатели, което се приема много добре от отсрещната страна.

След секс: На мен ми хареса, а на теб? Задоволих ли желанията ти?

Скорпион

Преди секс:

Скорпионите са майстори в прелъстяването. Те събличат с поглед, а това се приема за секси предизвикателство от отсрещната страна. Част от съблазънта е да накарат хората да споделят своите съкровени тайни.

След секс: Може би трябва да те развържа.

Стрелец

Преди секс:

Техниката на съблазняване на Стрелците е игрива. Умеят да разказват интересни истории от вълнуващи преживявания. Стрелците са големи чаровници и обичат флирта още от първата минута. Могат да си играят с отсрещната страна с часове, докато най-накрая не се предадете.

След секс: Не ми се обаждай. Аз ще ти позвъня.

Козирог

Преди секс:

Козирозите съблазняват другите със своята увереност. Разбират от теми като политика, кино, изкуство, вина. Тяхната компетентност понякога, освен че привлича силно, малко и плаши.

След секс: Имаш ли визитка?

Водолей

Преди секс:

Водолеите понякога се държат хладно, за да привлекат вниманието към себе си. Мъжете от тази зодия са много активни, когато искат да получат това, от което се нуждаят в любовта.

Често тяхното ухажване се приема като нахалство, защото обичат да говорят предизвикателно. С тази дързост винаги печелят в любовта.

След секс: Имаме още малко време. Сега нека го направим без дрехи.

Риби

Преди секс:

Рибите имат способността да усещат емоциите и чувствата на хората. Това кара останалите да се чувстват приети, оценени. Добре боравят с думите и не след дълго емоциите от приятни разговори в ресторанта се пренасят в леглото.

След секс: Как каза, че ти е името?

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *