HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Зодиите с най-тежка съдба

Не всички представители на зодиака могат да се нарекат късметлии. Астролозите посочват кои са зодиите, които получават повече трудности и изпитания от съдбата, отколкото останалите.

Риби

Съдбата държи Риби в постоянно напрежение. Мнителни, но и възприемчиви по природа, те често не могат да направят избор и се изтощават не само психически, но и физически. Постоянно се съревновават със съдбата, преодолявайки различни изпитания. И дори смятат, че като изпадат в затруднено положение, след това ще имат благоприятен период. Наивно, че и глупаво.

Астролозите съветват Риби да не приемат ударите на съдбата като задължително условие, а да се постараят да се разберат със себе си и да не се отдават на черногледство или излишен оптимизъм. Риби трябва да научат, че има златна среда и тя е постижима. Ако обмислят своето поведение и резултатите от труда си, ще разберат и закономерността за възникването на препятствия.

Везни

За тях е изключително важно мнението на останалите – винаги искат да се харесат на всички без изключение. Дори да излъжат, но да бъдат в центъра на вниманието и да заслужат похвала или поощрение. Губят твърде много енергия за това, а съдбата намира начин да им покаже, че грешат с предизвикателствата, които им изпраща. Везни трябва да се вгледа в себе си, в комплексите си и да престане да лъже, за да не се измъчва след това от чувство за вина. Именно това чувство им пречи да реализират своите планове и идеи. Могат да заслужат подаръците на съдбата само ако се откажат да следват чуждото мнение и изработят собствена гледна точка.

Скорпион

Те са свикнали да достигат поставените цели, но много често сами се явяват източник на проблеми. Искрено вярват, че за щастието си трябва да се бориш и полагат неимоверни усилия да претворят това убеждение в живота си. Тази амбиция обаче ги прави твърдоглави и неотстъпчиви, но не и щастливи – напротив, те са едни от най-мрачните представители на зодиака. Трябва да се научат да правят компромиси. Съдбата е благосклонна към онези, които умеят да отстояват себе си, но не с упорство, а с чувство за мярка, интелигентност и интуиция.

Рак

Пречи им вродената предпазливост и мечтателност. Имат много положителни качества, но не умеят да използват жизнения си опит, за да бъдат щастливи. Тяхната стратегия е да се скрият от трудностите във вътрешния си свят и да заменят проблемите с мечти и щастливи образи. Ясно е, че така няма как да бъдат решени. Съдбата им дава категоричен знак да пораснат и да поемат отговорност за действията си и да посрещат изпитанията с високо вдигната глава.

Овен

За тяхната категоричност и патологична склонност към преувеличение могат да се разказват легенди. Способността да правят от мухата слон им пречи да видят лежащите на повърхността решения. А това влече проблеми след проблеми. Според астролозите Овен сами са си виновни заради сложния си характер и разрушителна енергия. Трябва да се научат на търпение, за да имат успех. Но още по-важното е да контролират емоциите си и да взимат решения, когато са спокойни и с хладен ум.tialoto.bg

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *