Зодиите с ново гадже през декември

Дева Разочарованията в любовните ви отношения ви идват в повече. Тежко е да останеш неразбран, да си добър и внимателен, а отсреща да не ти отвръщат със същото и да не оценяват качествата ти. Краят на всяка връзка е труден, но всичко се поправя с нова свежа любов и човек, който ще ви върне вярата във връзките. Хубавото е, че най-топлият в емоционален план месец ще ви поднесе тази възможност. Ще се запознаете с много интересна личност, която буквално ще обсеби мислите ви.

Козирог За много самотни представители на тази зодия е възможно да изградят основите на доживотни връзки, при това без дори да предполагат, че правят именно това. Вашата по-мъдра и улегнала позиция в сравнение със старото ви бурно „аз“ през отминалите години ще привлече сериозни и стабилни представители на противоположния пол.

Стрелец Мислите си, че това е наистина скучен и досаден месец, нали? Не ви се е случвало през декември да оставате без планове, но ето, че дойдоха и такива времена. Втората половина на декември може да бъде по-малко просперираща по отношение на личния живот, колкото и да не ви се вярва. Нужни ще са разбиране и търпение, така че от малка искра да не пламне голям пламък.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *