Зодиите, чиито любовен живот ще процъфтява по време на Венера в Рак през юни

Когато Венера, богинята на любовта и красотата – газообразната жълта планета, втора по близост до Слънцето … направи нейното земно появяване, тя ще изведе любовта на ново ниво за всички зодии.

Приблизително три седмици Венера преминава през съзвездието Рак, от 02 до 27 юни. Венера в Рак е благословия за всички, но за някои знаци това може да означава надграждане по въпросите на любовта. Ето кои са те:

Телец (20 април – 20 май) С Венера като ваша управляваща планета, вие сте това, което бихме нарекли „роб на любовта“. Наистина харесвате нещата и сте стигнали толкова далеч от пътя си, за да внесете любов в живота си – понякога с успех, а много пъти с никакъв. Тъй като вашата планета е Венера, вие сте изключително повлияни от нейните космически движения и докато Венера преминава през Рак, ще започнете да виждате своя собствен любовен път по много по-ясен начин.

Рак (21 юни – 22 юли) Ракът е без съмнение един от най-неразбраните знаци. От една страна, вие сте изпълнени с любов към себе си и към своите близки, докато от друга страна, вие сте най-непримиримият знак, което ви прави изолирани. Тази изолация ви обърка, без да знаете какво да правите или защо хората ви изоставят, след като сте „направили толкова много добро“. Това, което се случва тук, е, че ви е трудно да обичате себе си и точно това е на път да се промени този месец, когато Венера преминава през вашия знак.

Везни (23 септември – 22 октомври) Вие сте друг от зодиакалните знаци, чиято управляваща планета е Венера и вие също сте силно повлияни от нейното преминаване – особено когато навлезе в Рак. Подобно на Рака, вие сте човек, който обича рутината и сте домошари. Венера в Рак означава, че вие, Везни, имате шанс за истинска любов и връзка … единственото, което ви пречи, сте вие. Това, което е необходимо, за да се усвоят напълно чудесата на този транзит, е възможността да опитате нещо ново.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *