Зодии, които въртят номера в любовта

Стабилната връзка изисква много усилия и толерантност и от двете страни. При някои двойки обаче един от партньорите може да се окаже майстор в манипулирането и винаги да се опитва да прави нещата в отношенията така, че те да вървят по неговия план. Астрологията е ключ към идентифицирането на някои основни черти в реакцията и поведението на индивидите в определени ситуации. Именно затова можем да определим кои са зодиите, които са най-склонни да играят мръсни игрички във връзката, така че да накарат партньора си да прави това, което те искат.

Тези знаци прилагат хитрост и манипулация в любовта, но понякога губят от това. Ето и кои са те:

Близнаци
Близнаците са склонни да играят игрички на своя любим човек. Те го правят по начин, който е хем манипулативен, хем доста чаровен. Те лесно карат половинката си да се съобразява с техните нужди. Те моделират своя партньор до съвършенство и то без неговото знание или съпротива. Те използват двойствената си природа по най-умелия начин, като са ту хладни и сдържани към любимия човек, ту са горещи и страстни. Това обърква половинката им, но също така я кара да ги обожава заради тази тяхна непредвидимост. Хубавото е, че с това поведение Близнаците не оставят лесно искрата във връзката да си отиде. В същото време тяхното поведение е доста изнервящо на моменти и може да доведе до големи сътресения в любовните отношения.

Везни
Везните са знакът, за който се знае, че обича да угажда на близките си хора. Те биха направили всичко, за да се чувстват сигурни и обичани във връзката си. Те не позволяват негативизмът да пречи на отношенията им с романтичния им партньор. Лошото е, че заради този свой подход, те оставят напрежението и тревогите си потиснати. Везните не показват недоволството си и се преструват, че живеят в приказка. Те се държат мило и любвеобилно с половинката си, но ако са нещастни, са склонни да започнат да въртят игрички, афери и флиртове зад гърба ѝ. Те изглеждат влюбени и невинни на пръв поглед, но зад тази фасада може да се крие манипулатор, който предпочита да изневерява на своя партньор, вместо да сложи картите на масата и да му каже от какво има нужда във връзката.

Скорпион
Можете да изберете който и да е друг знак от зодиака, но той никога няма да победи Скорпиона в игрите на манипулация. Човекът от този знак може да дава 100 процента от себе си в своята връзка, но все пак това няма да заличи неговата тайна, мрачна страна. Тя може да се отприщи изведнъж, когато той се почувства обиден или застрашен по някакъв начин от другия човек. Възможно е Скорпионът да започне да върти номера на половинката си, за да види дали намеренията ѝ са достатъчно сериозни към него. Скорпионите са царе на това да подлагат на различни тестове за лоялност своите партньори, преди да се решат да задълбаят отношенията си с тях. Понякога Скорпионът играе мръсни игрички на своя любим човек, просто за да го държи нащрек.

Стрелец

Стрелците много трудно се установяват в стабилна връзка. Що се отнася до зодиакалните знаци, които обичат да играят номера на партньора си, те са тези, които го правят най-невинно. Те са склонни да се отдръпнат от половинката си всеки път, когато почувстват, че тя се опитва да застраши свободата им. Това отдръпване естествено притеснява, обърква и изнервя техния постоянен партньор, който започва да се чуди какво става. Стрелците са майстори на комуникацията и флирта и продължават да се закачат с други хора от противоположния пол, дори когато си имат настоящ партньор. Те просто носят приключенски дух и са твърде независими – нещо, което проявяват и в любовта. Проблемът е, че партньорът им възприема това за мръсни номера и игрички, с цел бягство от отговорност.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *