Зуека аут от „Господарите” наесен! Рачков и Мария се събират и на малкия екран в месеците до Нова година

Рачков няма да води „Господари на ефира” в тандем с Васил Василев – Зуека тази есен.

Традиция беше двамата да се подвизават заедно в предаването в месеците до Нова година, но ето, че идва време за промяна.

Все още не е ясно каква точно е причината бившият кукувец да отпадне от новия телевизионен сезон. Възможно е той да е ангажиран със снимките на кинофилм или сериал, което да не му позволява да работи и в шоуто за гафове. А не е изключено и продуцентът Джуди Халваджиян да е решил да направи рокада с цел разнообразие за зрителите, писа „Уикенд“.

Преди да се раздели с предишната си жена Нина Димитрова, Васил Василев често отсъстваше от „Господари на ефира“. Семейният им театър „Кредо“ правеше дълги турнета по света, които пречеха на Зуека да се изява на екран. Чак след развода си сливналията с кротна в предаването и се бетонира като несменяем титуляр до Димитър Рачков. С бургазлията водиха заедно и всички досегашни сезони на шоуто за имитации „Като две капки вода“.

В стола на Василев през септември – като ководеща на Рачков ще се подвизава житейската му половинка Мария Игнатова. В последните няколко години красивата блондинка водеше „Господарите“ през късна пролет и ранно лято с Румен Угрински.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *