Зуека изпрати щерката в Лондон

21-годишната щерка на Васил Василев-Зуека и бившата му половинка – режисьорката Нина Димитрова, не разчита само на парите на известните си родители, узна HotArena.

От една година Девина е студентка учи английска литература и драма в университета „Куин Мери”.

Престижното учебно заведение може да се похвали с история от 1785 г., няколко Нобелови лауреати като възпитаници и доста сериозни такси. Колежът е сред петте най-елитни британски университета. Зуека плащал таксата за обучение, която тази година скочила до 42 000 паунда за кандидат бакалаврите от ЕС. Тъй като Девина била в заварено положение, нейната такса оставала без промяна, двойно-по-ниска.

За да заработи някой лев допълнително, щерката на Зуека си намерила работа като сервитьорка в Лондон. В свободното си време Девина обикаляла музеите и театрите из Европа. Миналата година пътува из Испания със своя съквартирантка, но тази ще трябва да се задоволи с българските забележителности. В момента наследничката на актьора отмаря на българското Черноморие и планира връщане в Лондон през есента, ако тогава университетът й отвори врати и обучението не е дистанционно, пише Уикенд. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *