Ивайло Захариев отлага сватбата за догодина

Цяла година ще чака актьорът Ивайло Захариев, за да сключи законен съюз със своята любима Станислава, сподели наскоро самият актьор. Двойката смятала да прави сватба чак догодина. Защо е нужно това отлагане, влюбените не обясняват, но най-вероятно причината е финансова.



Само преди няколко месеца Ивайло Захариев бе на върха на успеха. Актьорът се радваше на силно набъбнала фенска маса, ангажименти и оферти за реклама, след като няколко поредни години кариерата му беше позамряла покрай финала на сериала „Под прикритие”.

 Той обаче неочаквано намери място в цели два нови сериала – „Пътят на честта” и „Ягодова луна”, което го извади отново на повърхността. Точно тогава се появи и новата му любима Станислава, клюката около която допълнително вдигна интереса към Захариев. Двойката твърди, че е заедно от по-малко от година, а съвсем наскоро обяви официално своята връзка.


Всичко около влюбените изглеждаше идеално, но кризата около коронавируса сложи край на този рай. Звездата, който вече от доста време е на свободна практика, се намери буквално на улицата. Той не работи на трудов договор, а представленията му, от които взимаше добри хонорари, внезапно спряха за месеци. Както много други свободни артисти в страната ни, и той остана без пари. На всичкото отгоре домът, в който живееше доскоро, остана за бившата му съпруга Миряна и двамата му синове. На него се наложи да търси друго жилище, в което да се подслони заедно с любимата си Стаси и нейната дъщеричка, а това също изисква средства, пише „Уикенд“.


Въпреки всички разходи, след като театралните представления бяха възобновени, Ивайло успя да поспести известна сума, за да подари годежен пръстен на новата дама на сърцето си. Но за сватба явно пари не са останали. Това ще бъде втори брак и за двамата, а подобни събития често минават с един подпис и почерпка с кумовете. Подобна скромност обаче не подхожда на звезда от телевизията, киното и театъра.

Станислава и Ивайло явно ще искат да правят пищно и красиво тържество, за което ще са нужни средства. Двойката предпочита да изчака с подписите, вместо да се задоволи единствено с подписи. Именно затова сватбата ще е догодина, макар че и младоженецът, и булката биха предпочели възможно най-скоро да се обвържат пред закона. Независимо колко неизвестни има пред влюбените в момента, едно е ясно от сега – сватбената рокля ще е от Асеновград – градът на булките, в който е родена и новата булка на Ивайло.


Преди дни годеницата показа пръстена, който получи в добричкото село Пчеларово веднага след представление на своя любим. Бижуто изглежда стилно и красиво. Трудно е да се каже колко струва, но от пръв поглед се вижда, че бъдещата булка го носи с огромна гордост и удоволствие. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *