HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Ивайло Константинов: Пет правителства на БСП доведоха до пет национални катастрофи, ако пак дойдат на власт, това ще е поредна катастрофа, вероятно фатална за България

“На финала сме на най-кресливата предизборна кампания от началото на прехода. Нашите политически опоненти за пореден път избраха единствената възможна за тях стратегия, а именно: истерично да крещят изфабрикувани компромати и да сипят откровени лъжи по адрес на ГЕРБ”. Това заяви на среща с граждани кандидатът за народен представител от Дупница Ивайло Константинов. “Целта им е да ни предизвикат да обясняваме имаме ли сестра, което да приглуши постиженията ни и да ограничи възможността да разясняваме на хората икономически издържаната ни програма за следващото управление. Правилна за тях стратегия, защото в другия случай, ако водеха една цивилизована кампания, трябваше да разказват за техните “постижения”, които не са малко. Пет техни правителства – пет национални катастрофи. Заплати от по 3 долара и пенсии по 2, капитулирала банкова система, спрени европейски фондове, провалени енергийни шлемове, неразплатени дългове и бюджетен дефицит за десетки милиарди, и т.н. Трябваше също да обясняват и програмата си. Например откъде ще намерят допълнителни 12 млрд., за да изпълнят т.нар. социална програма за “светлите бъднини” на най-уязвимите социални групи в обществото”, каза още Константинов.
Пред присъстващите той посочи, че, ако бъдат върнати БСП на власт, ще станем свидетели на поредна национална катастрофа, вероятно фатална за България, “защото след всяка такава все повече знаещи и можещи хора се отправят към Терминал 2 и на следващите избори господа социалистите ще сложат за лого на кампанията си “Ще направим от България Швейцария”.
По време на срещата Ивайло Константинов обясни, че на база ръста, който е постигнат в икономиката, на база финансовата стабилност и доверието към Борисов и ГЕРБ от страна на евроатлантическите партньори е време да бъдат начертани нови хоризонти, които да обърнат тренда. “А именно – да инвестираме в образование, което да гарантира успешна и достойна реализация на младежите. Паралелно с това да работим целенасочено за повишаване производителността на труда, което пък е гаранция за повишение на доходите. Да реформираме социалната ни система в посока по-справедливо разпределение на средствата от социалните фондове. Да намалим административната тежест за гражданите и бизнеса. Да продължим с изграждането и обновяването на инфраструктурата в страната. Да продължим с хармонизирането на градска среда в населените места. Не на последно място – да продължим с реформите в съдебната система и МВР, за да върнем усещането за справедливост и за държава в хората”, посочи Ивайло Константинов.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. иван

    Две на Гроб падат нужно ли е пак да ги избираме, нека дойдат нови, тогава ще можем да преценим:)))))

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *