Иван Гешев с първи думи от летището край Сапарева баня

Ще направим всичко възможно да не се върнат мутренските времена и ако някой си мисли друго, не е познал. Това заяви главният прокурор Иван Гешев в Дупница, където се провежда специализирана акция на полицията.

Спецоперация се провежда на територията на Дупница. Градът е под полицейска блокада. На всички входно-изходни артерии са разположени екипи на Жандармерията. Акцията е във връзка с разследването, което тече след изчезването на Янек Миланов. Ангажирани са много други институции. И агенцията по приходите и т.н. Предстои доста работа с колегите в Дупница. “Около 120 кв. км. ще бъдат претърсени, включително със следови кучета. Тази територия е определена след анализ по много признаци. Претърсването ще продължи няколко дни.

Освен това в града тече и специализирана полицейска операция с участието на НАП, Агенция “Митници” и Инспекцията по труда. Проверяват се хотели, търговки обекти, заведения и други. Около 300 служители на МВР участват в акцията днес.

“Ще направим всичко възможно да не се връщат мутренските времена. Поел съм ангажимент към брата на изчезналия Янек. Предстои сериозна работа по ситуацията в Дупница. Това не е краят, а началото”, допълни Иван Гешев. Има задържани 4 лица.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *