Иван Димитров е новият шеф на Районен съд – Дупница

Новият административен ръководител на Районен съд – Дупница е съдия Иван Димитров. За овакантеният от съдия Ели Скоклева пост се кандидатираха Иван Димитров и Мая Гиздова от Районен съд – Дупница. Вчера двамата кандидати се явиха пред комисия във ВСС.

Препитването им първо беше насрочено за 11 октомври, но беше отложено за 6 ноември, тъй като не беше проведено общо събрание на съдиите в Районен съд – Дупница поради излизането в болнични на вр.и.д. административен ръководител на съда Людмила Панайотова.

Комисията на ВСС, след като е изслушала кандидатите вчера, е излязла със становище, че Иван Димитров ще е новият административен ръководител на Районен съд – Дупница.

Иван Димитров има 18 г. юридически стаж. Работил е като младши прокурор и прокурор в Окръжна прокуратура – Благоевград. От 2012 г. е съдия в Районен съд – Дупница.

Мая Гиздова е завършала ЮЗУ през 1993 г. Работила е като помощник-следовател в Окръжна следствена служба – Кюстендил, съдия по вписванията. От 2006 г. до момента е съдия в Районен съд – Дупница.

НАТАЛИЯ ПОПОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *