Иван Юруков с чужда жена на доктор

Иван Юруков – екранният д-р Деян Табаков от хитовия сериал на Нова телевизия „Откраднат живот”, е щастливо женен, но преди няколко дни бе засечен от папараците ни в компанията на непозната блондинка, видя HotArena.

Мистериозната красавица се бе настанила удобно в мерцедеса на звездата от Народния театър и се чувстваше като у дома си.

Немската лимузина докара двамата до клиниката за лечение на болката към университетска болница по неврология и психиатрия „Свети Наум”, по-известна като „4-ти километър” или просто „лудницата”. Актьорът паркира автомобила пред входа на медицинското заведение, изскочи в студа само по риза и на бегом се отправи към регистратурата. Неговата чаровна придружителка остана да го чака на топло в колата му.

Докато скучаеше сама, дългокосата блондинка се оглеждаше в огледалото на луксозното возило и коригираше грима си. За да оправи макиажа си тя свали слънчевите си очила, които носеше в мразовития ден.

Иван остана в клиниката около половин час. Като се появи на изхода й, телефонът му звънна и той проведе кратък разговор. В мерцедеса си Юруков се качи едва след като каза дочуване на събеседника си.

Седнал на шофьорското място, екранният д-р Табаков даде газ и автомобилът потегли. На колелото при 4-ти километър лимузината смени посоката и се отправи към центъра, забелязаха фотографите ни.

В „Откраднат живот” Иван е неврохирург. Затова е логично да се предположи, че посещението му в една от клиниките на болница „Свети Наум” е свързано с ролята му – може да е искал съвети от специалистите как да изиграе по-добре персонажа си. От друга страна обаче снимките за последния осми сезон на сериала приключиха още в края на ноември и няма защо точно сега Юруков да търси експертна помощ.

Каква му се пада на присадилия си коса артист тайнствената блондинка, придружила го до „4-ти километър”, „Уикенд” не се наема да гадае. Едно е сигурно обаче – той има брак с архитектка на име София. За нея се ожени преди 2 г., но рядко я показва, тъй като самата тя не желае публичност. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *