Иво Костов: Няма никакви доказателства срещу мен и Ангелов

„Хората, които разпространяват обвинения срещу мен и Ангелов, нямат абсолютно никакви доказателства”. Това заяви пред NOVA Иво Костов – човекът, сочен за консултант по проекти и използвал вътрешна информация от Ангел Ангелов. За Ангелов министърът на културата Боил Банов заяви, че заплашвал и изнудвал държавни служители. Ангелов се счита и за информатора, предал на Елена Йончева от БСП разбунилият духовете в обществото запис на Банов. На него, твърдят социалистите, се чува гласът на министъра и как той настоява да бъде спестена неустойка на фирмата изпълнител на проекта за Ларгото в София.

По-рано Банов заяви, че Иво Костов и Ангел Ангелов – бивш служител на културното министерство и настоящ на просветното, действали заедно. Двамата целели изпълнението на проекти по начин, който вероятно ги е облагодетелствал.

Костов заяви, че не бил служител на Министерството на културата, а в качеството си на експерт по европроекти многократно бил задавал неудобни въпроси. Колкото до замесването на неговото име в казуса, Костов коментира, че е „изкуствено пришит”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *