Играещият шеф на “Медиус волей” се ожени в древна базилика в Сандански, планира меден месец в Гърция

Играещият президент на санданския клуб “Медиус волей” Стоян Стоянов се ожени за избраницата на сърцето си Соня Граматикова, която е компютърен инженер и доскоро работеше в отделението по рентгенология на болницата в курортния град. Двамата се врекоха във вярност в древната Епископска базилика /IV-V век/, след което надянаха брачните халки и отпиха от чашите с вино пред кумовете Красимир Иванов и Надя Захова, най-близките им родственици – Любен Стоянов, Бойка Стоянова, Катя Граматикова и Стоян Котов , който е вуйчо на булката и кмет на с. Хотово.
Сред десетките гости бяха колеги на младоженеца, който работи като физкултурник в III ОУ “Христо Ботев”, целият волейболен отбор, бившият председател на ОбС – Сандански и настоящ общински съветник д-р Георги Синански, кметът на с. Склаве Павел Пъхнев, местният парламентарист д-р Димитър Станоев и неговата съпруга д-р Ивелина Станоева, екипът на рентгенология…
За своеобразен меден месец Стоян и Соня планират почивка в Закинтос /Гърция/, но след края на мачовете от Волейболната лига на нациите /наследник на Световната лига/, които са от 1 до 3 юни в зала “Арена Армеец”.
ИВАН ДЕЛЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *